Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csirkemell hús alternatívája?

Csirkemell hús alternatívája?

Figyelt kérdés

Próbálok odafigyelni a kajára, de mivel egyetemista vagyok, ezért elég árérzékeny is. Szóval a csirkemell nálunk 1350 Ft, de 1 kg esetén 80-90 g zsírt szedek le róla, tehát ennyi jön le róla, mire sütésre előkészítem. Máshol 1400, de inkább 1500 Ft a csirkemell, olcsóbban még nem találtam, mármint filét.

A csirkecomb 790 Ft. Tudom csontos, nem a legjobb hús, de ez tuti nem éri meg? Nekem annyira nem számít, hogy picit zsírósabb hús, aminoprofilja kicsit rosszabb. Valaki már próbálta, 1 kg csirkecombot ha lefiléz, akkor mennyi marad?

2015. febr. 18. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha pont ezt veszed meg, meg is érdemled. Az addig oké, hogy több a tápanyag tartalma mint egy m-es vagy s-es tojásnak, de ár érték arányban ritka szar... Ennyi pénzből veszel 20 darab s-eset, vagy 15db m-eset. Amiknek jóval több a tápanyag tartalma mint 10 darab l-esnek.
2015. febr. 19. 15:29
 12/17 Szintiszoli123 ***** válasza:

Nettó tömegre és fehérjetartalomra visszaszámolva pár forinttal olcsóbb a bőrös-csontos csirkecomb, mint a csirkemell filé. Tudom, párszor kiszámoltam már. Ha hozzáveszed, hogy mennyi munka van az előkészítésével, kész ráfizetés. A csirkemell filé a legjobb.

Én is azt tanácsolom, keress termelőt, akitől olcsóbban tudsz húst beszerezni. Kuktában a zsírosabb részeket is szinte szárazra tudod főzni. A túró és a szintén termelőtől, olcsón vásárolt tojás lehet még alternatíva. Más nincs sajnos. van még néhány cég, amelynek 5 kg-os kiszerelésben már van olyan tejsavófehérje koncentrátuma, amit meg tudsz szerezni csirkehúsnál olcsóbban (fehérjére visszaszámolva). Azzal kiválthatsz 1-2 étkezést.

2015. febr. 19. 16:30
 13/17 tőzegáfonya válasza:
sztem is tudsz helyettesiteni egy két étkezést tejsavóval, sőt olcsobban is belehet szerezni.. nem kell itten scitecet meg biotechet vennii..
2015. márc. 3. 19:51
 14/17 Szintiszoli123 ***** válasza:
Nem bizony. MP! :)
2015. márc. 3. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:
MP? Egy árban van a Scitec termékekkel. Inkább utóbbi.
2015. márc. 3. 21:39
 16/17 Szintiszoli123 ***** válasza:
Akkor Te vagy a Scitec-et veszed nagyon olcsón, vagy az MP-t nagyon drágán.
2015. márc. 3. 22:02
 17/17 Szintiszoli123 ***** válasza:
Az árat én fehérje grammjára vetítve hasonlítom.
2015. márc. 3. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!