Csirkemell hús alternatívája?
Próbálok odafigyelni a kajára, de mivel egyetemista vagyok, ezért elég árérzékeny is. Szóval a csirkemell nálunk 1350 Ft, de 1 kg esetén 80-90 g zsírt szedek le róla, tehát ennyi jön le róla, mire sütésre előkészítem. Máshol 1400, de inkább 1500 Ft a csirkemell, olcsóbban még nem találtam, mármint filét.
A csirkecomb 790 Ft. Tudom csontos, nem a legjobb hús, de ez tuti nem éri meg? Nekem annyira nem számít, hogy picit zsírósabb hús, aminoprofilja kicsit rosszabb. Valaki már próbálta, 1 kg csirkecombot ha lefiléz, akkor mennyi marad?
A pulykamell alternatívája csak nem olcsóbb.
Szerintem nem véletlenül eszik mindenki csirkemellet; ha kiszámolod fehérjeforrásként az a legolcsóbb.
1 kg csirkecombból filézés után közel a fele marad... szóval igazán nem díjnyertes megoldás.
A pangasiusnak 25-30 %-a víz, az sem egy jó biznisz.
Több helyen lehet kapni csirkecomb filét is, kb. 100 Ft-tal olcsóbb kg-onként mint a csirkemell, de van ahol elég rossz minőség, csontdarabkák inak rajta maradnak.
tessék itt van 60ft/db áron...
Disznócomb, karaj, pulykaszárnytőfilé ( nyamm, ez utóbbi isteni), bármilyen hús jó! Beleszámolod a zsírt, aztán kész.
Mellesleg nem értem, hogy hogyanbányászol le egy kiló csirkemellről 90 gramm zsírt... Bőrősen veszed ennyiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!