Mit hogyan? Miből mennyit?
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek. 😊 18éves fiú vagyok. 1honapja kezdtem el konditerembe járni. Elég vékony vagyok 58kg 178cm magas. Valaki aki elég jártas a dologban irja le nekem legyyenszives hogy mit egyek és mikor,mit szedjek és mikor és miből mennyit.2015. febr. 17. 19:17
1/8 anonim válasza:
edzés után párolt csirkemell rizsell!
2/8 A kérdező kommentje:
Ennyi? Tomegnövelő, amino, vitamin, kreain? Vagy ilyesmi? 😊
2015. febr. 17. 19:34
3/8 anonim válasza:
aminosav jöhet
a vitamin gyúrás nélkül is alap de gyúrásnál főlleg c vitamin 1000 hogy segítse a regenerálódást!
A tömegnövelő meg felesleges ha normális az étkezésed!a rizs a legjobb tömegnövelő
4/8 anonim válasza:
Amúgy egy magyar csávó írt egy könyvet a neve sárga kapszula,le van benne írva minde hogy mit egyél mikor meg hogy edzél stb...
Legálisan ingyen letölthető pdf formátumba keress rá googleban!
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi. És ha nincsen pénzem minden nap csirkét meg rizst enni?
2015. febr. 17. 19:42
6/8 anonim válasza:
akkor nincs pénzed a legolcsóbb összeállítható étrendre... menj és dolgozz meg érte.
7/8 A kérdező kommentje:
És egy havi kajám kb mennyibe kerülne?
2015. febr. 18. 09:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!