Nem tudok se felhúzni se guggolni. Szálkásítsak?
Megserült kicsit a hatam igy ezek a gyakorlatok kb 1 hónapig tiltottak,aztan is csak ovatosan.
Ezert gondoltam arra hogy addig szalkasitok mert viszonylag zsiros vagyok,es 2 alapgyakorlat nélkül nem sokat erősödnek úgyse...
Szerintetek is így a legertelmesebb?
19/F
A szálkásítás alatt is ugyanúgy kell edzeni, mint tömegnövelés alatt. Pluszba jöhet több aerob mozgás.
Egyébként a koca edzős emberkék előszeretettel hagyják ki ezt a 2 gyakorlatot, mégis úgy gondolják, milyen jót edzenek het 3 mell-bicóval. :D Fura, hogy valaki ezek nélkül nem látja értelmét az egésznek.
Guggolni en is utalok a hosszú labaim miatt de ezek valtak be es gyenge is vagyok egyelőre. Ezek nelkül nem erzem ugy hogy edzettem.
Szalkazashoz gyanugy jarnek heti 3x csak kicsit intenzivebben es mindegyik edzes utan 15 perc futas/bicaj.
attól függ miféle a sérülésed.
mert ha gerinc sérült vagy,akkor alapjaiban érdemes megváltoztatnod a hagyományos súlyzós edzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!