Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásitsak vagy még korai?

Szálkásitsak vagy még korai?

Figyelt kérdés

Pár honapja edzek és ilyen endo-mezo alkatom van könnyen adok le és szedek fel, csipöm széleskésebb és mivel van rajta fölösleg elég tré, testzsirom ilyen 25% körül van, még csak 60 al nyomokfekve szériába, tehát szálkásitsak, vagy tömegnöveljek inkább?

18F 163CM 65KG

2015. jan. 16. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
A "tömegnövelés" azt jelenti, hogy az izomtömegedet növeld. Ha most nekiállnál durván "szálkásítani" és valóban 25% körüli a testzsírod most. Akkor lennél vagy 50 kiló, mire lepucolod magad nagyjából.. Akkor meg a szél is beléd kap.
2015. jan. 16. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:
De általában először pucolással szokták kezdeni ezt az egészet, mert a tömegnövelés disznósít és aki alapból zsíros az csak még inkább azzá válik, miáltal nem fog annyira látszódni rajta a forma illetve csak még nehezebbé válik később lepucolnia magát.
2015. jan. 16. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát én 25% úgy szálkásítanék, mint a huzat. Bár ez egyéni kérdés. De a tömegedből kiindúlva izom se sok lehet. De én attól egy 2 hónapos szálkásítást beterveznék, majd utána látod hogy alakul a forma.
2015. jan. 16. 18:59
 4/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy izmot növelek tömegnövelésel(legalább is az a cél) de fogom a zsírt is mert nyilván tömegeléskor több szénhidrátra van szükség mint általába
2015. jan. 16. 19:01
 5/10 A kérdező kommentje:
most diétázok hétfő óta de a kis karombol még kisebb lett és elszomorito.xd Ezért nemtudom mit tegyek.
2015. jan. 16. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem mondták még, hogy nem a méret a lényeg? :D Nah jó, testépítésnél kicsit lényeg, de ha a zsírtól nagy a karod, annak szerintem nemsok értelme.
2015. jan. 16. 19:10
 7/10 A kérdező kommentje:
meg kiskoromban elég kövér voltam 12 évesen kb úgyan ennyi kilo mint most :D azóta volt 1 hirtelen nagy fogyás kb 15 kilo tehát a böröm is megvan egy kicsit nyúlva, esetleg ez szalkasito dieta mellet javul, vagy csak rosszabb lesz?
2015. jan. 16. 19:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Normális ütemű fogyásnál 18 évesen nem szabadna, hogy gondot okozzon. A további zsírosodás és izomnövelés együttesen szerintem rosszabb. Víz azért menjen rendesen, multivitaminnal együtt.
2015. jan. 16. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:
ha 65 kg vagy, én nagyon furcsállom, azt a 25%-ot... ha ez így van, valószínűleg brutálisan nehéz lenne szálkásítanod, mivel rettenetesen keveset kellene hozzá enned, és sokat mozognod... egyszerűen nincs izomtömeged, ami leégesse rólad a zsírt... bár én szívesen megnéznék egy fényképet, mert szerintem valahol nagyon tévúton jársz.
2015. jan. 16. 19:51
 10/10 A kérdező kommentje:
132g szénhidrát és fehérje megy most naponta több nem. jó lehet 25% nincs de 20% alatt sincs, azért írtam 25%körül.
2015. jan. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!