Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha tömegelek ez jónak számít?

Ha tömegelek ez jónak számít?

Figyelt kérdés
2 hónap alatt szedtem fel 6kg-ot és nem látok zsírosodást.

2015. febr. 15. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kérlek, taníts mester.

Én eltörpülök a tudásommal.

Nyilván rosszul csinálok mindent, és a gyümölcsök(amiben nem komplex szénhidrát, hanem CUKOR van hajajj) tényleg szívrohamot, meg diabéteszt okoznak.

:)

Abban egyetértek, hogy a vegánok biztos nem csak egy fajta gyümölcsöt esznek, mert akkor bizonyos mikrotápanyagokat kihagynak a diétából, amik szükségesek a testnek.

De ha odafigyel valaki, akkor nem lesz semmilyen tápanyag hiánya, mert beviszi a megfelelő zöldségekkel, gyümölcsökkel, stb. + szednek B12 vitaminkészítményeket, mert azt hiszem az az egyetlen olyan vitamin, ami főként húsban van(de egyébként a B12 vitamint egy baktérium okozza, szóval nincs szükség húsra ahhoz hogy bevidd).

Hús egyébként gyulladást okozhat, mert abban van a legtöbb telített sav: [link]

És a hús szintén okozhat kettes típusú diabéteszt: [link]

Ezek hivatalos kutatások, csak mondom.

Azzal meg nem értek egyet, hogy a vegán azt jelenti, hogy nyersen esznek mindent, mert az RAW vegan.

Van, aki kenyeret eszik. Az is vegánnak számít, aki azt eszi, nem?(ha nem eszik mellé persze állati eredetű ételeket)

Több elismert kutatás, hogy a szénhidrát nem rakódik le úgy testzsírként, mint a zsír: [link]

Azt pedig nem mondtam, hogy EGYALTALÁN nem kell zsír egy diétába.

Ehetsz avokádót, mogyorót, omega 3 halolajat szedhetsz.

Ezek mind zsírok, de nem kell belőlük sok, mert akkor valószínű az megy a zsír raktárba...

Hidd el, fáradt vagyok( biztos a gyenge vegán testem nem bírja tovább :) ), ezért nem fogok senkinek részletesen elmagyarázni mindent, mert egyszerűen nincs kedvem, meg nincs értelme.

Senki se fog úgyse vegánnak menni, hiába lenne egészségesebb tőle...

Úgyhogy feleslegesen töltöttem most is az időt. :)

2015. febr. 16. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezeknek a hivatalos kutatásoknak a nagy többségét egyetemista diákok írják és millió és millió ellentmondásos cikket lehet köztük találni, teljesen irreleváns ezzel felvágóskodnod..

nem, aki kenyeret eszik az nem vegán, max vegetáriánus...

"De ha odafigyel valaki, akkor nem lesz semmilyen tápanyag hiánya, mert beviszi a megfelelő zöldségekkel"

ja csak eddig nem ezt mondtad hülyegyerek...

"Több elismert kutatás, hogy a szénhidrát nem rakódik le úgy testzsírként, mint a zsír"

Akkor mutass egy elismert kutatást, ne egy olyat, amit egy eldugott Coloradoi egyetem egészség kara végzett... valóban olyan rohadt elismert kutatás, hogy egy honlapon, ami a kutatások összegyűjtésével foglalkozik, egyetlen egy kommentet nem kap... ez tényleg hatalmas elismertségre utal.

"Azt pedig nem mondtam, hogy EGYALTALÁN nem kell zsír egy diétába"

XD ezen tényleg totál behalok...

senki nem monta, hogy mondtál olyat, hogy egyáltalán nem kell zsír egy diétába... ez már tényleg az agyi képességeidet minősíti...

"ezért nem fogok senkinek részletesen elmagyarázni mindent, mert egyszerűen nincs kedvem, meg nincs értelme. "

akkor a francért jössz ide és hülyíted a népet a fél infoiddal?

"Úgyhogy feleslegesen töltöttem most is az időt"

Végre valami amiben egyet érthetünk...

2015. febr. 16. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Hülyegyerek?

Most már személyeskedésbe megyünk?

Jó tudni. :)

A személyeskedés semmilyen szinten nem befolyásolja a tényeket.

Mert végülis csak azért, mert hülyegyereknek hívsz, nekem biztos nincs igazam.

Az érvelés így szokott működni értelmes emberek között nyilvánvalóan. :)

Amúgy, nem kell elhinned a kutatásokat, mert őszintén szólva, én élvezem hogy egy ilyen tudatlan személlyel beszélgetek, és rég letojom hogy te mit gondolsz.

Csak azt remélem, hogy van, aki ezt olvassa, és átgondolja ezt az életmódot, amit én nagyon alapjaiban leírtam most, hogy mik a pozitívumok benne.

Egy próbát megér a véleményem szerint, habár én se vagyok teljesen vegán.

Egyébként:

vegetáriánus = tejtermékek fogyasztása, állati eredetű ételeket is fogyaszt, de nem húst

vegán = se tejtermékeket, se állati eredetű ételeket, se húst nem fogyaszt

Az meg, hogy kiragadsz szövegeket, és csak megjegyzést fűzöl hozzá, de nincs ellenérved. Hát, erre nem igen tudok mit válaszolni, sajnos. :(

Szerinted el is ásom magam, ne hogy elkapj engem a százhúsz kilóddal...

2015. febr. 16. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:
semmit nem írtál le még csak alapjaiban sem, valamint egyetlen egy érvet nem hoztál fel a vitádban, csak vitatható forrású tanulmányokat linkelgettél.
2015. febr. 16. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:

"Vitatható" források... Oké...

Akkor mutass nekem nem vitatható forrást.

De vigyázz, testépítő termékek reklámozása nem lehet az oldalon. :))

2015. febr. 16. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Abban igaza van 120nak hogy ez nem hiteles forrás amit benyomsz. Ilyen kutatásokat, kísérleteket, feltételezéseket kismilliót lehet találni, mind elvileg alátámasztva, és hiteles, és akármi. Csak ellentmondanak egymásnak. Manapság mindenről lehet tanulmányt találni.

Én is csináltam már hasonlót, csak nem egészségügyi témában, és pontosan tudom hogy hogyan készülnek, és mennyire állják meg a helyüket.

A vitához egyebet nem fűznék hozzá, ezzel a vegános dologgal egyébként eléggé beégtél. Nem is értem miért próbálkozol, látszik hogy csak azért írtál ide, hogy kötöszködj, flamet generálj azt remélve hogy hozzá nem értőket elkápráztatsz pár angol nyelvű tanulmánnyal, és megváltod a világot. Erre itt nincs szükség, van itt jópár hozzáértő egyén, és igen sokrétű, és széleskörű tudással a táplálkozás terén. Én vágom hogy te élvezed hogy vega vagy vegán vagy már nem is tudom épp mi vagy, de ne legyél az a típusú f**kalap, aki mindenki orra alá dörzsöli, hogy ő az, és ettől mennyire jó ember, és aki nem az meg rossz ember, és hogy így meg úgy...

Köszi a véleményed. Szia.

2015. febr. 17. 00:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyon nem bírjátok a kritikát, mi? :)

Akkor mondd el, hogy mit veszíthetsz azzal, hogy pár hónapra vegánnak mennél, és megnéznéd, hogy mennyire esett vissza/növekedett meg a teljesítményed?

Ez ellen van kifogásod, te tudományharcos? :)

Kutatást már bármiről lehet írni, ebben egyetértek.

Attól függetlenül meg van írva, és az én véleményem szerint ez egy megbízható oldalon található.

Az, hogy mit kezdesz az információval, rajtad múlik.

Nem nyomom le senki torkán, hogy legyen vegán...

De érzelmi alapon gondolkoztok, mert nem tudtok elszakadni attól, amit hisztek(kb. olyan mint a vallás). És nem tudtok objektíven gondolkodni.

Abban reménykedem csak, hogy valaki ezt megnézi, és legalább elgondolkodik, hogy: 'húha, lehet ez a veganizmus nem is olyan nagy hülyeség'.

Összefoglalva:

veganizmus = bolygó segítése(kevesebb energiát fordítanak az állatok ölésére, és többet a fontosabb dolgokra) + nem ölnek állatokat(etikai) + kevesebb valószínűség, hogy elhíznak/betegek lesznek

húsevés = nem érdekel a bolygó, mindenki eszik húst, há' én miért ne? A bolygóval foglalkozik valaki más, addig had szóljon a tömeggyártás

+

állatok ölése, mert nekünk ők az alattvalóink(mert ugye az állatoknak nincs tudatuk, nem tudják, hogy épp meghalnak, ráadásul a saját fajtáikhoz se tudnak kötődni(...))

+

nagyobb valószínűség, hogy beteg leszel

Az egész a mentalitástól függ...

2015. febr. 17. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!