Melledzés segítség?
Figyelt kérdés
Heti 5 box edzés mellett nincs időm kondiba járni. Otthon szeretnék melledzést csinálni, de a fekvőtámaszok nekem nagyon könnyűek már. Vannak kézi súlyzóim is. Egykezes és kétkezes is. Próbáltam tárogatni úgy, hogy az 5 kilós 100% Wpp-s vödörre fektettem egy vasalódeszkát és arra feküdtem. Hát valami borzalmas volt. Csúszkáltam ide-oda. A hátam is fájt. Tudnátok esetleg valami ötletet adni? Edzésen egyedül fekpad nincs, ezért lenne jó ezt valahogy otthon megoldani.2015. febr. 13. 09:59
1/3 anonim válasza:
Földön is lehet fekve nyomni. Tárogatás már neccesebb, de ha stabilan tudod tartani a törzsed, egy támla nélküli székre lefekszel háttal (hokedli pl), és mehet. Ideális nem lesz, de valami. Amúgy használtan nem sok egy fekpad, lehet megérné beruházni rá. Még úgy is, ha beviszed az edzőtermetekbe.
Fekvőtámaszt csinálj súllyal. Hátadra rakod, és úgy nyomod.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Fekvőnél súlymellényt szoktam használni. (20kg) felemelt lábakkal.
2015. febr. 13. 10:16
3/3 Pörölyfej Béla válasza:
Fekvenyomás helyett nem tudsz tolódzkodni a bokszteremben? SIma húzódzkodó állványon is tolódzkodhatsz, sőt úgy lenne a legjobb, úgy megy a legjobban mellre. Plusz ezt is lehet súlymellényben. Ráadásul hasonló hatása van, ugyanazokat az izmokat dolgoztatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!