Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Krumpli jó lesz tömegelésnél?

Krumpli jó lesz tömegelésnél?

Figyelt kérdés

Utálom a zabpelyhet...

A krumplit viszont mindenki ellenzi...miért?

2015. febr. 10. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem rossz a krumpli, a sültkrumplival van a baj, mert transzzsírok keletkeznek az olajban, amiben kisütöd. Ha kókuszzsírral csinálod, akkor elvileg nem gáz, de az egy picit drágább mulatság. A krumplipűrét is meg lehet csinálni "tisztára" ha a hagyományos dzsuvák helyett valami mást raksz bele (pl. kókusztej, bár annak már számolni kéne a kalóriatartalmával). A legjobb a főtt krumpli lenne, bár az nem oly finom.
2015. febr. 10. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:

... istenem...

transzzsírok nem keletkeznek az olajban hő hatására... hidrogénezési eljárás szükséges hozzá...

A krumpli kb 20gramm ch-t tartalmaz 100grammonként, magas a gi értéke, magas a szaponin tartalma, tehát nem , nem a legjobb választás...

2015. febr. 10. 23:53
 3/4 A kérdező kommentje:
De én sokat tudok enni,nem baj,ha csak 20gramm van 100grammban...a többi dolog,amit írtál róla,azt nem vágom...mi az?
2015. febr. 10. 23:57
 4/4 anonim ***** válasza:
nem az a baj, hogy sokat kell enni belőle, hanem hogy a kalória, az kalória. szóval ha több krumplit eszel, az több kalória. nyilván tömegelésnél kcal pluszban vagy, de nem mindegy, hogy mennyire. sztem belefér a krumpli, de ne csak ez legyen a ch forrás. egyél még rizst is, esetleg kölest, ilyesmi. váltogasd, és akkor nem unsz rá. és tényleg oda kell figyelni, hogy hogy készíted el, ne rakj bele egy csomó tejet, vajat, meg mit tudom én miket szoktak még ...
2015. febr. 11. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!