Helyes vagyok, ha ráadásnak jó testem lesz enyém lesz majd minden nő? Tapasztalat, gyúrósok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 06:24
21/22 anonim válasza:
Nem tudom, miért hiszik azt a fiatal fiúk, hogy a nők elsősorban szép testre vágynak. Inkább jellemes, valódi támaszt jelentő társra, akinek nem minden nő kell, csak az az egy. Alapvető hozzáállásbeli probléma, te nyilván kamaszfiú vagy még, nem férfi.
22/22 anonim válasza:
Kamaszkorban még a gyurmázás számít,de utána tökéletesen igaz a mondás:
"ha egy fokkal szebb az ördögnél, az már jó".
A személyiség a felgfontosabb egy pasinál és csak nagyon hátul van a haskocka.
Úton sétálva is látható, hogy jó nője nem a dinnyés kanoknak van, hanem hétköznapi embereknek.
Tizenéves kor felett jó nő-izmos pasi kombó csak ostobenkó betonhülye párral létezik.
Rövid távú alkalmi dugópartnert mindenképp könnyebb lesz találni a morrisonsban, de azoktól meg teljeskörű és élvezetes szexre ne várj, csak bepiált nők aznap esti megdöngetését.
Néhny embernek mondjuk ennyi is bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!