Helyes vagyok, ha ráadásnak jó testem lesz enyém lesz majd minden nő? Tapasztalat, gyúrósok?
Hát sajnos 172centi vagyok,de biztos növök még...remélem.
És azt hol olvastad,hogy most nem merek kezdeményezni?
Most is vannak nőim,de még több kell!!
Nem megyek prostihoz.
Nem szorulok rá.
Ilyen kérdéssel:
"Helyes vagyok, ha ráadásnak jó testem lesz enyém lesz majd minden nő? Tapasztalat, gyúrósok?"
Ilyen beszólások:
"Most is vannak nőim,de még több kell!!"
"Nem megyek prostihoz.
Nem szorulok rá."
Miért az az érzésem hogy valami önbizalomhiányos kis tizenéves szűz kocka vagy? (nem mintha gond lenne azzal ha az lennél, csak akkor mire el a nagy pofa)
Csak válaszoltam az olyan kommentekre,mint az #1 is...lenéző.
De nem ez a lényeg.
Kondisok tapasztalata érdekel.
Egy nőnek nemcsak a testét, hanem az agyát is meg kell d..ni. Ha ez nem sikerül, nem lesz a tiéd soha. Ehhez pedig, akárhogy is nézzük, nem izom és "helyes"-ség kell, hanem ész, intelligencia, műveltség etc.
Más kérdés persze, hogy mire - és milyen nőre - vágysz...
A kérdésre válaszolva nem, soha nem lesz a tiéd minden nő, mert olyan csávó nem létezik. Lehet vannak ilyen univerzális szépségek, akik sokaknak tetszenek, de hogy mindenkinek...
Ellenben igen, az esélyeidet növelheted, nem csak a megjelenéseddel, de maga az edzés (akár látszik a testeden, akár nem), alapból ad egy önbizalmat, és a kettő (a külső és az önbizalom) összemosódik, csak szélsőséges esetekben lehet egyértelműen megállapítani, melyik miatt vagy jó az adott nőnél. ; )
Nekem személy szerint nagyon nem jönnek be a kigyúrt férfiak. Azon válaszolóknak, kik az intelligencia s a műveltség fontosságára hívták fel figyelmedet, teljes mértékben igazuk van. Hidd el, nem helyes arcra és jó testre van szükséged, legfeljebb pár könyvre.
Ezen válaszom nem kötekedésnek, oltásnak szánt sorok halmaza volt, szimplán vélemény egy, a meghódítani kívánt ˝faj˝ közé tartozótól. Addig is további sok sikert a kívánt célodhoz. ☺
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!