Valaki tud nekem mondani egy jó TEHÉNtej mentes fehérje turmixot?
Néztem már a porokat is de mivel azok túl drágák így arra jutottam , hogy inkább házilag készíteném el , néztem már elég sok receptet de számomra nem jók a tejes(tehén tejes) receptek , sőt úgy hallottam , hogy a nyers tojást tartalmú turmixok se az igaziak a vertőzés veszély miatt.
Ha tudtok valami jó turmixot amik megfelelnek az elvárásaimnak kérlek írjátok le.
Előre is köszönöm.
Ha el lehetne készíteni otthon a táplálékkiegészítőket, szerinted megvenné őket bárki a boltban? Miért kell turmixnak lennie? Egyél húst, tojást, stb.
Egyébként, ha kiszámolod, hogy egy mondjuk 70% fehérjetartalmú készítmény esetében mennyit fizetsz 1g fehérjéért, rájössz, hogy annyira nem drága az. :)
És ha kiszárítom a növényt és porrá darálom mű lesz?
A gyümölcsökből, gabonákból túl sok fehérjét nem kapsz.
Én csak próbállak rávezetni, hogy pl a fehérje koncentrátumok a tejből különféle eljárásokkal kiszűrik a nem kívánt tartalmakat, marad a tejsavó protein. Ezt otthon nem tudod megcsinálni. Nem mű, attól hogy por. Ilyen erővel a liszt, porcukor, is az (egyébként sok szempontból inkább nevezhetőek műnek, mint egy fehérje készítmény).
Tejsavó fehérje koncentrátumot, izolátumot keress, nagy eltérések nincsenek a márkásak között.
Tömegnövelőt milyen célból fogyasztanál? Csak azért kérdezem, mert tele van cukorral, így maximum edzés utánra ajánlanám.
Rendes étrendre van szükséged, nem egy raklap cukorra. Amíg nincs kiszámolt és betartott étrend, addig nincs értelme ilyenekre költeni. A napi tápanyagbevitel ami számít.
Olvasd el a sárga kapszulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!