Ennyit számítana az edzés?
Figyelt kérdés
karácsonykor sokat ettem és híztam 6 kg-ot és nagy hasam volt,december végén elkezdtem edzeni és a súlyomat megtartottam de a hasam annyira lement hogy kisebb mint 6 kg-al ezelőtt volt,és érzem hogy a mellkasomnál is kezd feszülni a póló,és most még sokkal többet eszek mint karácsonykor és egyáltalán nem hízok,ennyire felhasználna minden táplálékot a szervezetem az edzés miatt?2015. jan. 31. 16:53
1/8 anonim válasza:
Dehogyis, elégett az edzéstől a zsír!4
2/8 A kérdező kommentje:
1. és a akkor a súlyom hogy maradt meg?
2015. jan. 31. 17:00
4/8 anonim válasza:
A zsír átalakult izommá? Lőjetek le..
5/8 anonim válasza:
a zsír nem alakul izommá te hülyegyerek.
6/8 A kérdező kommentje:
hogyan képes a zsír átalakulni izommá???
2015. jan. 31. 17:07
7/8 anonim válasza:
Hogyne alakulna át, az összes rokonom szalonnától meg zsíros kenyértől lett izmos, abban talán nem zsír van??????????
8/8 anonim válasza:
A 80% csak trollkodik.
Amugy igen,kezdokent lehet eloszor kicsit fogyni es noni is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!