Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nehezebb számomra...

Miért nehezebb számomra tenyérrel befele húzódzkodni?

Figyelt kérdés
Pedig azt mondják, hogy úgy könnyebb, de tegnap mikor edzettem tenyérrel kifele szabályosan ment 8asával, tenyérrel befele meg nyögvenyelősen 6osával. elgyengült a bicepszem?
2015. jan. 28. 19:06
 1/5 A kérdező kommentje:
189 cm 76kg /22f
2015. jan. 28. 19:07
 2/5 A kérdező kommentje:
a másik az , hogy a legtöbb ember alapból mért nem bírja többnyire egyszer se felhúzni magát?
2015. jan. 28. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Több lehetöséget is látok. Nem lehet hogy azért lett kevesebb mert kifáradtál addigra? Ha nem akkor azért mert ott kevésbé használod a széleshátizmod, inkább a bicepszed tehát gyenge a bicepszed. Egyébként igen, a legtőbb embernek egyszersem megy.
2015. jan. 28. 19:14
 4/5 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyire befolyásolja e a nehézséget a két karomnak, de amikor tenyérrel befele csinálom közvetlen egymás mellett van a két tenyerem(jó max 1-2 centi távolság egymástól)
2015. jan. 28. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azert mert gondolom sokaig edzetted a masikat.

Olyan ez mint a fekvenyomas pozitiv padon es a sima fekvenyomas.

Ha csak pozitiv padon nyomsz sohase normalisan akkor jobban fog menni a pozitiv pados nyomas mert jobban begyakoroltad. Pedig normalisan a rendes kene jobban menjen.

2015. jan. 28. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!