Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezekből a gyakorlatokból hogy...

Ezekből a gyakorlatokból hogy raknátok össze egy jó kis edzéstervet? Elakadtam.

Figyelt kérdés

Otthon tudok edzeni. Amim van az egy két egykezes rúd, meg egy kétkezes. Plusz vagy 50 kg tárcsa(tudok még venni hozzá)

Szeretném párosítani a súlyzós edzést a saját súlyossal.

A gyakorlatok, amik szimpatikusak:

Súlyzós:

-Mellről nyomás(katonai nyomás)

-Bicepsz állva

-Döntött törzsű evezés

-Evezés fekvőtámasz helyzetből(renegát evezés)

-Felhúzás

-Padlóról nyomás (fekpadom nincs, de csak jókat olvastam erről a fajta nyomásról)

-Elölguggolás

-Vállvonogatás

Saját súlyos:

-Fekvőtámasz

-Húzódzkodás

-Guggolás

-Lábemelés

-Haskerék

Ezek is mennének plusz súllyal a hátamon. Egylábas guggolás, egykezes fekvő. De akarok magas ismétléses köredzést is végezni.

Progresszíven haladnék az edzéssel. Alacsony 4-6, és magas 15-20 ismétléssel dolgoznék.

Eddig jutottam, ezeket a gyakorlatokat hatásosnak érzem. Hogy rakjak belőle össze egy edzéstervet?

Cél: Erő és erőállóképesség növelés. Önvédelmi órákat szoktam venni, a mellé is jó lenne erősíteni, mert ugye megfelelő erőnlét nélkül nincs hatékony önvédelem.

2015. jan. 28. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Supersetben összetudod hozni a súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatokat, csak ne egy napra akarj besűríteni ennyi mindent mert az már inkább fitnesz lesz mint testépítés.

Nyomás-húzás vagy láb-felsőtest felosztásban érdemes külön választani a gyakorlatokat, esetleg hátat is edzhetsz külön.

2015. jan. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!