Milyen gyakorlatok jók még hasra?
Figyelt kérdés
Hasprések és függve lábemeléseken kivül.Sok hasprést csinálok has edzésemben 6 sorozat hasprés minimum van de mintha túl könnyű gyakorlat lenne az izomtömegnöveléshez.Lábemelést sokszor csináltam függve de nemszeretem mer nagyon bedurrantja az alkarom és nemengedhetem meg magamnak mer nemvalami vastag a felkarom.2015. jan. 25. 17:17
1/1 anonim válasza:
Felülés negatív padon, lábemelés negatív padon (római pad), haskerék, különböző hasgépek (én speciel nemszeretem őket), lebegő ülés, harangozás csigán és ezek variációi törzsfordítással. Persze biztos van még amiről nemtudok vagy nem jutt épp eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!