Ez normális? Diéta első 3 napjában +fél centi karra?
Figyelt kérdés
2 hónapja nem edzettem, szedtem is fel pár kilót, ezért most újra edzek, és diétával kezdem. Ez a 4. nap, tegnap mértem a felkarom, és fél centivel nagyobb lett, mint diéta előtt. Tuti kalóriamínuszban vagyok, kajával nincs baj.. Lehet ez azért, mert nem edzettem sokáig? Annyi jött vissza a 4 nap alatt, ami lement a 2 hónap alatt. Ez akkor azt jelenti, hogy csak gyorsan visszaépítette a testem azt amit ledobott a henyélés alatt? Van ilyen?2015. jan. 24. 21:27
1/12 anonim válasza:
Igen, azért mert nem edzettél 2 hónapig, valószínűleg a betöltődött glikogénraktárak miatt.
2/12 A kérdező kommentje:
De diéta alatt kiürülnek a glikogénraktárak, nem? Akkor hogy van ez most?
2015. jan. 24. 22:05
3/12 anonim válasza:
De, ha alapból be voltak töltődve. Ha viszont most lett megfelelő az edzés, és a táplálkozás, akkor ez lehet a háttérben.
5/12 A kérdező kommentje:
Nincs bedurranva, teljes testedzést csinálok, ennyitől nem fog bedurranni, amúgy sem vagyok az a bedurranós típus, és nem edzés után mértem. :D
2015. jan. 24. 22:48
6/12 Szergej55 válasza:
Isten összeérintette a két mutatóujját, beléd csapott a villám az éj leple alatt és hopp, kész is a mai csoda!
7/12 A kérdező kommentje:
Ennek én örülnék a legjobban.. :)
2015. jan. 24. 23:29
8/12 anonim válasza:
Jó. Akkor elkezdtél edzeni, két hónap kihagyás után, egy -két alkalom is elég, hogy javuljon az izomtónus, összeugorjanak az izmok a karodon, nagyobb legyen a körméret. Ergo, be vagy durranva. :) én mindig teljes testre edzek, és simán bedurran minden izmom. Sajnos többször ki kellett hagynom egy egy hetet,utána egy két edzés, és sokkal nagyobbnak tűnök.
9/12 Szergej55 válasza:
Amúgy tényleg nem tudom, csak egyszerűbb volt egy földöntúli elméletet gyártani, mint az előttem kibontakozó vitába meglehetősen hülyeként beszállnom. :D
10/12 anonim válasza:
Persze az is lehet, hogy Szergejnek van igaza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!