Diétában az első 1-2 hétben nem is igazán megy le zsír?
Régebben diétáztam egyszer, akkor ezt olvastam, hogy csak a ch megy ki az izmokból, meg sok víz, ezért, ha fogyok is, nem fogom magamon észrevenni, mert zsírból még nem ment le szinte semennyi. Akkor hogyan is van ez? Az első pár hét alatt csak hozzászokik a szervezet, vagy már akkor is megy a fogyás? Mikor fogy legtöbbet az ember egy diéta alatt? Örülnék, ha valaki kifejtené.
Étrend és hasonló dolgokról tudok eleget.
" a ch megy ki az izmokból"
egy tisztességes edzés alatt kifogynak a glikogén raktárak, nem kell ahhoz 2 hét.
Nekem az első két hétben még inkább stagnál a dolog. Alig megy le 2-3 kg. Aztán egyszer csak megindul és folytonossá válik a heti 1 kg kb. Én két hónap alatt 10kg fogytam. Aztán megpróbáltam megállítani a ch visszapótlással de csak lassan, alig két hét alatt tudtam megfogni, szóval így a vége 12 kg lett.
Az elején valóban inkább csak a víz, meg a ch ürül. Minek bajlódna a szervezeted a nehezen lebontható és energiává alakítható zsírral ha van fehérje és szénhidrát is ?:) A folytonos edzéssel a fehérjét meg tudod akadályozni, a szénhidrátot azonban el kell haszni (edzés alatt) illetve alul kell bevinni, hogy ne is legyen mihez nyúlni csak a zsírraktárakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!