Miért nem nő a karom?
Hali!
Újra elkezdtem kondizni 3 hónapja..mindig is vékony magas testalkatú voltam... de ebben a 3 hónapban azért felszedtem valamennyit...látszik azért.
VISZONT a karomon csak akkor látszik valami ha ráfeszítek..ha nem akkor észre sem venni hogy kondizok...(a többi izom azért ernyedt állapotában is nőt vmit, de a felkarom nem...) Miért? Mit kellene tennem hogy ernyedt állapotában is nagyobb legyen az izom? (hogy látszódjon azért, hogy kondizok, ne csak akkor ha ráfeszítek..)
Normális válaszokat, köszönöm!
Egy valamit meg kell értened. A tested felépítése nagyban függ a genetikai adotságaidtól. Az hogy magas vagy és vékony (vagyis hosszúak a végtagjaid) még hozzátesz ahhoz hogy kevésbé látstódjon az izom a bicepsz/tricepsz részlegen. Mit lehet tenni? Figyelj arra amit csinálsz. Ha lemész edzeni,figyelj oda hogy az a bizonyos Kar gyakorlat csakis kizárólag azt az izomcsoportot dolgoztassa amit edzel. (Agy izom kapcsolat) Ha vékony alkat vagy,akkor egyél kicsit szénhidrát dúsabban (jó minőségben).
Az edzés után igyál egy jó nagy fehérjeturmixot,rakj bele egy kis gyorsfelszívódású szénhidrátot,meg akar egy egész banánt is..majd egy órára rá kajálj még egy kiadósat - a többi hozza magát. Amúgy nagy igazság amit én akkoriban nem akartam elhinni : 20%edzés,20%pihenés és legalább 60% kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!