Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van ez? Hogyan leszek...

Miért van ez? Hogyan leszek feszes? Többi lenn

Figyelt kérdés

172 centi és 55 kg vagyok. Ez az arány egész életemben megvolt, annak ellenére hogy egyáltalán nem mozogtam soha, összevissza ettem mindent mértéktelenül, mindenféle rendszeresség nélkül, amit épp megkívántam. Arányos testalkattal áldott meg az ég, és én ezzel meg is elégedtem soha nem tettem érte hogy ez így is maradjon. most viszont így a második x-et is átlépve már észreveszem hogy narancsbőrös vagyok nem is kicsit, tiszta pöttyhedt, nulla izom, kicsit a hasam is megnőtt, a fenekem se szép kerek már, szóval úgy döntöttem elkezdek tornázni, hogy legyen rajtam valami izom, és feszesebb legyen a bőröm is a combomon, fenekemen, hasamon (nem feltűnő és kirívó dolgok ezek, de azért aki tüzetesebben megvizsgál az észreveszi, pl ÉN MAGAM :) )A KÉRDÉS:

Azt olvastam a napokban már nem tudom hogy hol, hogy hasra hiába gyúr az ember a zsír nem fog eltűnni róla, csak a zsír alatt erősödnek az izmok de látszani úgysem fog a zsírtól. Akkor hogyan lehet a hasat feszesíteni, laposabbá tenni, ha a torna, felülés nem segít rajta?

És ha ez a hasnál így van, akkor a fenék feszesítő gyakorlatoknak mi értelmük? A fenéken mér lesz feszes a gyakorlattól, és formálódik, ha a has nem? A fenéken mér tűnik el a zsír ha a hason nem a mozgástól? Vagy a combon, miért? Lehet buta kérdés de mint említettem a sporthoz, mozgáshoz eddig közöm se volt.

L

2015. jan. 19. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Amíg megírtad ezt a kérdést, 3x rákereshettél volna, csak naponta 3 ilyen kérdés van. Feneked se lesz feszes önmagában semmilyen gyakorlattól, és arról sem fog eltűnni a zsír attól, hogy tornázol 20 percet.... A formát az izom adja meg, amit súlyzós/esetleg saját testsúlyos gyakorlatokkal építesz fel (bár egy idő után valószínűleg kell majd a plusz súly), a zsírt meg a szálkásító diéta fogja leszedni.
2015. jan. 19. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:

mivel a súlyod elég kevés a magasságodhoz, szóval nem vagy elhízott, csak zsíros, elsőre e tömegnövelést ajánlom. aztán, mikor már van valamennyi izomtömeg, le lehet szálkásítani, vagyis eltüntetni a zsírréteget.

tömegnöveléshez kalória pluszos diéta (étrend) kell. illetve erősítő jellegű súlyzós edzés.

amikor pedig majd szálkásítás jön, ahhoz kalória mínusz kell

olvasgass kicsit:

sargakapszul.hu

shop.builder.hu

itt találsz példát edzésre és étrendekre is. a lényeg, hogy minél több hasznos tápanyag és minél kevesebb finomított, előgyártott szemét. nem kell szó szerint venni a sárga kapszulát, de baromi sok értékes info és adat van benne az alapvető emberi működésekről, anyagcseréről, amit sajnos az átlagember nem tud.

szóval hajrá :)

2015. jan. 19. 15:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, amint látod azt írtam hogy ezt is úgy olvastam, szóval elhiheted hogy olvasgattam eleget, de mivel mindenhol mást írnak ezért gondoltam felteszem olyan embereknek a kérdést akik érintettek a témában és van tapasztalatuk.... szóval ne nézz hülyének légyszíves.

A segítséget pedig köszönöm, második válaszolónak is! Ezeket nem tudtam, és köszi a linkeket is. :)

2015. jan. 19. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Az interneten rengeteg baronsag is fent van sajnos.

A builderre erdemes hallgatni,a sulyzozasnal es jo etrendnel hatekonyabb modszer nincs.

2015. jan. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!