Clenbuterolal milyen gyorsan ajánlott szálkásitani?
A profik csak megváltoztatják a kúrájukat.
Az inzulin miatt egesz evben rengeteget kell zabálniuk.
rengeteget zabálnak egész évben a profik. Nincsenek soha alacsony szénhidráton. amikor nem jó a forma a s zinpadra az nem azért van mert elbaszták az étrendet hanem mert nem jól állitottak be a sok cuccot.
Jay cutler is ugy diétázott le a versenyeire hogy csomo edesseget evett mert rengeteg szénhidrátot kell zabálniuk.
Ez emberfuggo tudod de altalaban szerintem igen azt lebeszelni nem tudlak rola szoval csak azt tudom tanacsolni hogy igyal rengeteg vizet es ha sziv fajdalmaid vannak vagy komolyabb keringesi problemaid akkor alj le vele nem er annyit szepen lassan vezesd fel kerdezd meg a dilert hogy o hogyan vezetne fel kura szeruen
Ui: Marci bened nagyot csalodttam edddig ertelmes gyereknek tunttel az hogy ok tobb szenhidratot esznek mint mi azert van mert hatalmas izomtomeg van rajtuk nincs konnyebb ut ebben a sportban akar teljesitmeny fokozokat hasznal valaki akar nem en ezt naturalkent allitom :)
Nem. Nem csak az izomtömeg. Annyi inzulint nyomnak hogy ha nem fogyasztanának többezer kaloriányi szénhidrátot akkor belehalnának.
Naturálként ezt állítod de koxxal minden más. Ha nem fogynak tovább akkor nem a kaját csökkentik hanem az koxadagot növelik.
Nem konnyu napi 8000 kaloriat bevinni ezt senki se mondta. Csak a tényeket tisztáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!