Velemeny errol az osszealitasrol?
szoval 75 kg vagyok mi a velemenyetek errol a tomegnovelo etrendrol?
+ meg szedek hozza bcc at es talan creatint is akarok
Kb jónak néz ki. Tömegeléshez felesleges a BCCA.
Kreatint nem ajánlom. Majd 1-2 év edzésmúlt után esetleg.
Én a zsírokat kicsit kevesellem, így lehet nincs kalória többleted; csak 2400, ami nem sok, ha edzel is mellette. Viszont testalkattól is függ hogy ennyi elég-e. Én mindenesetre 40-50g-ig emelném az étrendbe, aztán pedig majd látod
Ha havonta 1 kilót nem "hízol" akkor emeld a zsír bevitelt telítetlen zsírokból, 20-40g al. Ha ennél többet gyarapodsz, akkor a többlet az zsír, amit később le kell szálkásíts. Állítsd be úgy az étrended, hogy havi 1,5 kiló körül legyél, talán inkább alatta, és akkor szálkásításkor se lesz sok gondod. Ch adagjával is játszhatsz ennek érdekében.
korulbelul masfel eve edzek de eddig nemigazan tartottam be az edzestervem szoval nemis igazan volt valtozas most keztem komolyabban venni az etrendemet ugyhogy remelem ellerem a kivant eredmenyt
mivel tudnam bevinni azt a zsirt? es valahol ugy olvastam hogy ha egy het alatt nem hizok akkor kell emelni a szenhidraton
Például olajos magvakból, vagy olivaolajból. De googlizz rá hogy telítetlen zsírok, és ott bármi.
Ha ennyire kevés a zsír, nem érdemes tovább növelni a CH-t. Az mindenképp cukorrá alakul a testedben, és ha nincs felhasználva biztos hogy zsírként rakódik le. Míg a zsíroknak nagyobb a kalóriatartalma, így kevesebbet növel a kajádon, nem terheli a hasad, emésztésed, és egészséges.
Akkor talán én leszek az első aki megmondja: EZ ÍGY NEM JÓ!
Remélem nem a valós mennyiségeket írtad a zöldségekhez, és nem csak egyfélét eszel. Borzasztóan kevés. Étklezésenként legalább 100 g kellene, minél színesebb zöldségágy legyen.
Na most nem tudom elképzelni hogy mi értelme van 80 g csirkemellhez 20 g wheyt megenni.
Inkább különvenném, legyen több étkezés. Délután is lehet enni zabpelyhet savófehérjével, raksz hozzá még gyümölcsöket, vagy ha késleltetnéd a elszívódását akkor sovány túróból kevés + whey + gyümölcs esetleg.
holl lattal te 80 g csirkemellet 20 g wheytal ?
zabpehely volt 20 g wheytal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!