Erre valaki valami vélemény?
Figyelt kérdés
Olyat halottam hogy ezek a fehérjék vagy tömegnövelők nem tudom pontosan mik olyan hormonális anyagokat tartalmaznak amitől az ember arca , feje kicsit elformálódhat és ilyen anyagot tartalmaz a protein tömegnövelő is , mert ezt azért nem akarom. Mert mondjuk szívesen szednék , hogy rásegítsen az itthoni edzésre , de mivel ilyet hallottam , hogy hormonális anyagokat tartalmaznak hát... nem tudom azt viszont tényleg nem szeretném , hogy az arcom ilyen hülyeség miatt megváltozzon és nem is azért mondom , mert tápos lennék csak azért oda figyelek magamon az ilyen egészséges dolgokra ja meg olyat is hallottam , hogy orvosok jó ezrei nem , de mondjuk van egy ismerősöm aki kutató főorvos és azt mondta , hogy nem igazán egészséges , most hallatszhat úgy , hogy nem akarok neki hinni mert végül is ő az orvos és jobban tudja az biztos , de azért gondoltam mások véleményét is kikérném. Előre is köszi a válaszokat2014. dec. 30. 18:49
1/17 anonim válasza:
"Olyat halottam hogy ezek a fehérjék vagy tömegnövelők nem tudom pontosan mik olyan hormonális anyagokat tartalmaznak amitől az ember arca , feje kicsit elformálódhat"
Ma már ilyen biztos, hogy nincs, jóval régebben azt hiszem tényleg kevertek különböző szereket a fehérjeporokba, de most már nem.
"de mondjuk van egy ismerősöm aki kutató főorvos és azt mondta , hogy nem igazán egészséges"
Ugyan olyan, mintha egy ételből vinnéd be a fehérjét. Egy tápanyag hogy lehet nem egészséges?
2/17 Pörölyfej Béla válasza:
Bizony. Az UFO-k is ezt tolják, azért tudnak szálkásak maradni a Földön kívül is.
Viccet félretéve: nem károsak, ma már nincs ilyen. De ha van étrended, akkor úgy is lehet biztosítani a megfelelő tápanyag ellátást, ha mégis ódzkodnál.
3/17 anonim válasza:
4/17 Kerze válasza:
Annyira nagyon elegem van ezekből, interneten és való életben is nap mint nap ezzel szembesülök, hogy milyen káros stb... édes Istenem Hogy lehet hogy orvosok is hülyeséget beszélnek (nekem azt mondták hogy fehérje port sem kéne szednem mert káros) hát agyam eldobom
5/17 anonim válasza:
Nyilván van kutató főorvos ismerőse mikor még írni sem tud, nehogy elhiggyétek már... Kicsit hosszúra nyúlik a téli szünet az iskolában.
6/17 anonim válasza:
Pattanásosodás előfordulhat ha valamelyik összetevőre allergiás vagy.
7/17 anonim válasza:
Persze.Fejdeformitást okozhat.Megpüffedhet tőle az arc.És még a szerszámot is megzavarhatja.Vagy állandó merevséget okoz vagy szexuális inaktivitást.Kiszámíthatatlan a hatása.Ja meg még a fehérje kifehéríti az embert.Halovánnyá teheti a bőrt.Ezt még a napozás sem orvosolja.Michael Jackson is fehérjével fehérítette ki magát.
8/17 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszok értelmes emberektől ja persze ki tettem egy egyszerű kérdést amire "normális" válaszokat vártam , lehet , hogy tapasztaltabb emberek válaszoltak , de akkor is nem értem , hogy nem tudtok normálisan válaszolni ....
2014. dec. 30. 20:08
9/17 A kérdező kommentje:
amúgy meg a gyengék kedvéért akik nem értették meg persze a kérdésemet " tisztelet " a kivételnek persze...
2014. dec. 30. 20:10
10/17 anonim válasza:
kérdező az lehet hogy csak egy kérdést tettél fel,de az viszont biztos hogy eléggé minimális az agyi kapacitásod,mert szerinted a tápanyag az fejeldeformálást okoz :/ ha ezt ahogy meghallottad nem röhögted ki akkor komoly gondok vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!