Erre valaki valami vélemény?
Figyelt kérdés
Olyat halottam hogy ezek a fehérjék vagy tömegnövelők nem tudom pontosan mik olyan hormonális anyagokat tartalmaznak amitől az ember arca , feje kicsit elformálódhat és ilyen anyagot tartalmaz a protein tömegnövelő is , mert ezt azért nem akarom. Mert mondjuk szívesen szednék , hogy rásegítsen az itthoni edzésre , de mivel ilyet hallottam , hogy hormonális anyagokat tartalmaznak hát... nem tudom azt viszont tényleg nem szeretném , hogy az arcom ilyen hülyeség miatt megváltozzon és nem is azért mondom , mert tápos lennék csak azért oda figyelek magamon az ilyen egészséges dolgokra ja meg olyat is hallottam , hogy orvosok jó ezrei nem , de mondjuk van egy ismerősöm aki kutató főorvos és azt mondta , hogy nem igazán egészséges , most hallatszhat úgy , hogy nem akarok neki hinni mert végül is ő az orvos és jobban tudja az biztos , de azért gondoltam mások véleményét is kikérném. Előre is köszi a válaszokat2014. dec. 30. 18:49
11/17 anonim válasza:
Bunny mit mondana... :D nem kötelező szedni se fehérjét se tömegnövelőt.. vidd be kajából... csirke,rizs egyéb... azért találták fel ezeket, hogy mit tudom én egy 120kgos embernek ne kelljen napi x g rizst megenni, egyszerűen nyom pölö. egy maltodextrines shaket és helloszija
12/17 A kérdező kommentje:
nem a tápanyagra értettem , hanem leginkább az ilyen fehérje porokra , protein vagy tömegnövelő azzal egyetértek , hogy lehet nem igazán vagyok tisztába dolgokkal
2014. dec. 30. 21:12
13/17 anonim válasza:
Ezek is ugyanolyan kaják, csak koncentrált formában. Az hogy szteroidos állatokkal reklámozzák nem teszi egészségetelenné
14/17 anonim válasza:
a tömegnövelő az csupán fehérje meg szénhidrát
15/17 Szergej55 válasza:
Értelmes válaszhoz értelmes kérdés szükségeltetik, még vidéken is. :D
16/17 Pörölyfej Béla válasza:
Nem akarod megérteni?
Tömegnövelő= kaja
Leegyszerűsítve.
17/17 anonim válasza:
A protein is maga egy tápanyag, amit tartalmaz a csirkemelltől kezdve, a tojáson át a hüvelyes zöldségekig, minden étel. Nem lesz tőle semmi bajod. Max. akkor lesz bajod a tejsavótól (tej eredetű fehérje készítmény), ha laktóz érzékeny vagy. De akkor tejet se ihatsz, szóval gondolom tisztába vagy vele. De ilyen esetben lehet fogyasztani tojás vagy marha fehérjét.
Ajánlom ezt a videót, minden benne van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!