Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hazi puding? Mi a velemeny?

Hazi puding? Mi a velemeny?

Figyelt kérdés

Megkivantam a pudingot. De! Tudom a tej " ellenség" :D

Gondoltam teszek egy probat. Fel liter tej 1cs kaloriaszegeny pudingpor (33 g , 6g ch ebbol 4g cukor) plusz 8kis szemu edesito. Tulajdonkeppen ez csak a puding 6g chjat tartalmazta. Ebbol lehetne enni tobbszor is nem?

( nem lett nagyon finom de nekem aki ki van ehezve annak jo )

2014. dec. 29. 14:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elirtam. Szoval fel liter viz
2014. dec. 29. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Tojás tejjel (zsírtej) csinálnám és zselatinnal, kakaóporral és édesítővel / vagy mézzel.
2014. dec. 29. 14:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Amugy ilyen kocsonyas allaga lett. A cel az volt hogy viszonylag nagyobb mennyiseg legyen kis edes izzel ( tenyleg kicsi lett :D) szinte ch nelkul. De koszi a tippet meg varialgatok majd :)
2014. dec. 29. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Zselatin azért még jó kis fehérjének is számít, ízületeknek nem árt. Tojástej kimondottan kellemes emulzió, így tényleg pudingot is tudsz csinálni.
2014. dec. 29. 14:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Aha korrekt. Rogtonzes volt a tojastej tenyleg jo meg a zselatin is csak kifogytam minden ilyenbol. Legkozelebb felkeszulok. De lehet meg egy adag lesz delutan. Itthon kirohogtek hogy miez amit eszek mert nem igen volt ize. Hat ez van :D
2014. dec. 29. 14:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Fehérjeporból is nagyon jó készíthető!
2014. dec. 29. 14:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Valamilyen ízesített fehérje + feloldott zselatin. Szerintem úgy a legpraktikusabb, ha először megfőzöd a zselatint, azt beleöntöd a sékerbe és abba rakod bele a fehérjét. Ezt csak össze kell rázni és mehet egy tálkába, oszt a hűtőbe. Ez a picit keményebb fajta pudingra emlékeztet. De meg lehet csinálni instant zselatinnal is, és akkor még főzni sem kell, csak összekeverni. Abban van oligofruktóz is, ami egy rostanyag, attól szerintem egy picit másabb az állaga, de az is hasonló, teljesen jó amúgy.

Ha olyan klasszikus szószos pudingot akarsz csinálni, akkor ahhoz kell kazein vagy tejfehérje. 1 adag tejsavó fehérje + 1 adag kazein/tejfehérje feloldva 200 ml vízben. Be a hűtőbe, várni amíg kihűl, orgazmus.

Ezek teljesen diétásnak számítanak, igazából nem is számít félrekajálásnak, főleg ha beleszámolod az összfehérjebevitelbe.

2014. dec. 29. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Én fehérjeporból, zselatinból, vízből csinálom. Esetleg lehet hozzá még tenni édesítőszert, ez attól függ milyen proteint használsz.
2014. dec. 29. 15:10
 9/12 A kérdező kommentje:

Kis kakaóport raktam hozzá mondjuk az igaz. Én mondjuk pont akkor szeretem amikor jó forró még. :)

Most nincs itthon semmi olyasmi amit írtatok, zselatint találtam viszont!! :D

Egy újabb adagot főzök majd 5 körül, az a 6g nem vág földhöz :D

2014. dec. 29. 15:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Protein, víz, zabliszt , lassú tűzön sűrűre főzöd :)
2014. dec. 29. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!