Ez jónak számít?
Figyelt kérdés
4 hónapot edzettem, aztán abbahagytam. Feljött olyan 3kg izom körülbelül, meg vagy 2kg zsír. Endomorf vagyok, ezért könnyen jött zsír, meg nem is volt tiszta étrendem. Miután abbahagytam, pár hónapra rá voltam edzeni ismét, és az erőszint minimálisan esett vissza, olyan 5%-al max, testsúly pedig nőtt, mert jött fel kicsi zsír. Mondjuk ez nagyon kezdő szint, csak azért maradt meg az izom, mert kezdőknél általában megmarad, vagy ez az endomorf genetika előnye? Ekto típusú haverom 2 hetet nem edzett, és lement róla 1kg..2015. jan. 18. 15:00
1/2 - palilaci - válasza:
Nem hiszem, hogy nagy lenne az izomveszteség. Mivel elmondásod szerint zsírosodtál megvolt a kalóriaplusz így nem mehetett le sok.
2/2 anonim válasza:
Endomorfra tényleg nem jellemző az izomveszteség.
Ha pedig erőben nem estél vissza jelentősen, és mint említetted ez ~5% akkor szerintem semmi izomveszteséged nem volt. Az 5% is csak az "eltunyulás" miatt van.
Ekto nem eszik rendesen csak úgy zuttyannak le róla a kilók, és általában izomból, szóval igen. Rólam legutóbbi abbahagyásom után 3 kiló csá (mondjuk ennek egy része víz is volt). Szóval jah: genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!