Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rizs receptek/alternatívákat...

Rizs receptek/alternatívákat a rizs felturbózása érdekében tudtok írni? Mert tolom magamba, mint a gép tömegnövelés miatt, de már kezdem unni azt a szokásos Natúr vagy ételízesítős ízt.

Figyelt kérdés
A recepteket és ötleteket előre is köszönöm minden válaszolónak.

2015. jan. 18. 14:55
 1/9 - palilaci - ***** válasza:
100%

Bors

Kukorica

Borsó

Tojás

Kókusz

Húsleveskocka

2015. jan. 18. 15:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Tojással mit csináljak? külön rakjam mellé?
2015. jan. 18. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
nos az én kedvencem, csak nem nyújt szép látványt :D szarrá főzöd a rizst vízben, aztán összekevered csokis fehérjével, és máris kész a hamis tejberizs :D
2015. jan. 18. 15:03
 4/9 A kérdező kommentje:
ú :D Ezt nem merem bevállani
2015. jan. 18. 15:04
 5/9 - palilaci - ***** válasza:
Csinálsz belőle nokedlit és belereszeled
2015. jan. 18. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
én is szeretem az édes rizseket, szoktam beletenni steviát, meg ahogy már írták, kókuszt, vagy éppen fahéjat, mákot, stb.
2015. jan. 18. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ilyenekre gondolsz-e, de en imadom a chilis babot meg a rizses kinait:)
2015. jan. 18. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Tojásos rizs (kínai kajáldában láttam előszor, olyan rizibizi szerű, csak tojással)

Brokkoliból lehet mellé valami jó kis krémet csinálni, vagy a húsok szaftjával szoktam még ízesíteni

2015. jan. 18. 15:40
 9/9 tkodit ***** válasza:

Ha egybe rizseshúst csinálsz, szerintem az is sokat dobhat a kaja "csúszósságán". Próbáld ki esetleg a drágább rizsfajtákat, ha van rá keret, amilyen a basmati, vagy a jázminrizs.

Ha egy kis hagymát pirítasz az elején, és utána adod hozzá a rizst, majd valami zöldséget (borsót, fehérrépát, zöldbabot, sárgarépát, petrezselymet, akármit) is hozzádobsz, akkor nagyon finom ízvilágot tudsz varázsolni a sima rizsből.

2015. jan. 18. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!