Miert nagyok a melleim?
Nyugi, én is mellre hízós típus vagyok.
Hasadon hamarabb látszik a fogyás, de h melled is jó legyen, ahhoz rendesen le kell szálkásítani, DE előbb tömegelj fel.
Hat rengeteg izom azt ketlem hogy feljött mert en 182 centi vagyok es 20 kiloval nehezebb mint te,ugyanannyi zsirunk lehet de en se vagyok izmos.
Szalkasitsd le ha zavar,ahhoz dieta kell leginkabb.
Tömegelni azért lenne érdemes, mert ha izom van a zsír alatt, nem lesz olyan szembetűnő hogy hegyes a melled a zsírtól. Kicsit jobban eloszlik, és formát ad neki az izom remélhetőleg.
Szerintem se szálkásíts, tömegelj, csak kevesebb ch-val, hogy ne zsírosodj. Mindig figyeld a tested reakcióit, és állíts a diétádon, így minimalizálható a zsírosodás. Úgy tudod talán legkönnyebben figyelni, hogy 1kg izomnál többet nem fogsz havonta felszedni. Ennél fogva ami azon felül gyarapodás, az zsír. Ehhez állítsd be, és szépen ki fog alakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!