Yesvman kérdése:
Szusztanon 250 mellé proviront minek kell szedni és hogyan mikor kell kezdeni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 20:14
11/17 A kérdező kommentje:
amúgy magyarázd már meg ilyen tudatlan retardált mint te minek ír ide nem egy ki b*szott tanítási órán vagy ha nem tudsz a kérdésre válaszolni fogd meg magad és lépj le a pics*ba az oldalról köszi szépen
2015. jan. 16. 20:58
12/17 anonim válasza:
Azt hagyjuk, hogy ki a tudatlan és retardált, mert nem jönnél jól ki belőle. Az oldalról nem te mondod meg mikor lépjek le.
Annak válaszolok normálisan aki normálisan teszi fel a kérdést. Aki nem veszi a fáradtságot, hogy átgondolja és normálisan megfogalmazza a kérdését, annak nem veszem a fáradtságot, hogy normálisan válaszolja ennyi. Tudod, nem jár ingyen normális válasz, ha nem kérdezel normálisan, érthetően. Majd ha fizetsz, akkor válaszolok az értelmetlen szarságaidra is, ne aggódj.
13/17 anonim válasza:
5 éve vagyok itt és válaszolok kulturáltan a sport/testépítés kérdésekre, te meg idejössz, 1 mondatot nem tudsz leírni helyesen dacára annak, hogy a legszarabb telefonon van helyesírás elemzés, nyomatod a cigánykoxos purdé kérdéseidet, és én húzzak el? húzz el te.
14/17 anonim válasza:
Kerdezd meg attol akitol vetted.
15/17 anonim válasza:
Ha van kokszos múltad, akkor tudni kéne, hogy mi mire jó.
16/17 HarciCsiga válasza:
Nem ertek hozza sose szedttem semmit de ha jol tudom eretebbnek kerekebnek neznek ki tole az izmok
17/17 anonim válasza:
Érettebbnek nem, kerekebbnek sem feltétlenül, inkább nagyobb lesz az izomtömeg, főleg a silányabb kox csak vizesít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!