Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jó az irány, vagy...

Szerintetek jó az irány, vagy hagyjam az egészet a francba? 22L (kép)

Figyelt kérdés

3 hónapja edzek. Tudom, hogy röhejes ennyi idő után képet töltögetni, de mégis mit gondoltok? Nagyon gáz, hogy csak ennyit fejlődtem? kb 2 kiló plusszban.

[link]

2015. jan. 16. 15:54
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
2015. jan. 19. 19:58
 32/45 A kérdező kommentje:

Na jól van na. Ne kenődj el annyira! Találtam egy gatyamentes képet, bár elég régi :)

[link]

Én vagyok a jobb oldali ;)

2015. jan. 19. 22:24
 33/45 anonim ***** válasza:
2015. jan. 20. 09:15
 34/45 A kérdező kommentje:
Igen igazad van :-D Jobb lesz ha jobban ráfekszek a guggolás,kitörés,felhúzás témàra :)
2015. jan. 20. 15:29
 35/45 anonim ***** válasza:
A fenekedet hányszor edzed egy héten? Nagy súlyokkal szoktad csinálni?
2015. jan. 20. 15:37
 36/45 A kérdező kommentje:

Heti háromszor, 3 gyakorlat, összesen 9 sorozat. Guggolás, felhúzás, kitörés, minden edzésen más variációja. Akkora súllyal, hogy 12 legyen a max ismétlés, de a 8. már nagyon nehéz.

Otthon edzek egyébként. :( teljes testre.

2015. jan. 20. 15:42
 37/45 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értem egyébként, mert a combom rengeteget fejlődőtt ( ez se látszik a képen, de hidd el nekem. Annyit simán mint pl a vállam) , de a fenekem nem. Az is kerekedett meg emelkedett valamennyit, de az a gyanúm, hogy inkább a zsír miatt,mert elêggé rezeg. De két hónapig edzettem úgy, hogy be se durrant az izom. Most már érzem a gyakorlatok közben.
2015. jan. 20. 15:53
 38/45 anonim ***** válasza:

Izomérzeten javíts mindenképp, neten keresgélj olyan popóra súlyzós gyakorlatokat.

A "rengés" meg izomtól is lehet, nem csak zsírtól. Ernyedt izom ugyanúgy tud rengeni mint egy zsíros fenék. Más kérdés hogy egy zsíros fenék akkor is rezeg, amikor befeszíted az izmot. egy izmos meg nem.

2015. jan. 20. 15:56
 39/45 A kérdező kommentje:

Ha ráfeszítek akkor csak minimális mértékben rezeg.Amúgy meg az egész egybe mozog.

Kívülről fújom az összes fenékgyakorlatot, intenzitásfokozó technikát, mindent igyekszem szabályosan csinálni, és mégse:( az utolsó remény a magas ismétlésszámos edzés, azt most akartam kipróbálni.

2015. jan. 20. 17:38
 40/45 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki kérdezte a fenékedzést. Mivel a fenék egy elég nagy izom, bizony rá fér a terhelés bőven. És igen lassan fejlődik.. Akár egy évbe is beletelhet míg látványos eredménye lesz a munkádnak. Nekem sem fejlődik könnyen, én már 5 hónapja edzek és még most látszik meg az eredménye, míg a hasamra nem kell különösebb odafigyelés már látszódnak is a kockák. Mondjuk az is igaz míg nem edzettem is feszes, meg tónusos volt, hát kinek hogy. Pl. ott van nővérem, ő sosem végez külön fenékre gyakorlatokat főleg kardió intervallum edzéseket csinál, még is olyan kerek feneke van, mint egy fitneszmodellnek, viszont ő meg a hasával kínlódik. Ilyenek vagyunk mi emberek. Amúgy ne add fel fog az még fejlődni, de ha ilyen intenzíven terheled, akkor a heti 3 edzés a fenekednek már sok, ez is hátráltathatja a fejlődést ez ügyben.
2015. jan. 20. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!