Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jó az irány, vagy...

Szerintetek jó az irány, vagy hagyjam az egészet a francba? 22L (kép)

Figyelt kérdés

3 hónapja edzek. Tudom, hogy röhejes ennyi idő után képet töltögetni, de mégis mit gondoltok? Nagyon gáz, hogy csak ennyit fejlődtem? kb 2 kiló plusszban.

[link]

2015. jan. 16. 15:54
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Izom az lehet már most is van ennyi rajtad. De amúgy ne akarj hasonlítani másra, mert a struktúrád, csontozatod, izomformáid, izomtapadások miatt nem lehetsz pont ugyanolyan. Mindenkinek egyedi a testformája, amin sporttal javíthat.
2015. jan. 16. 17:43
 12/45 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy nem fogok pontosan úgy kinézni.

Az a bajom, hogy izmot nem nagyon látok, csak zsírt....

2015. jan. 16. 18:03
 13/45 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, egy férfi nem izmosodik 3 hónap alatt, neki is legalább fél év, hogy észrevehető legyen. Ugye a csajoknál ez jóval kisebb ütem. De jó felé haladsz, csak így tovább!
2015. jan. 16. 19:08
 14/45 anonim ***** válasza:
Nyugi, jó irányba haladsz
2015. jan. 16. 19:51
 15/45 anonim ***** válasza:

Szép fejlődés, főleg a karodon látványos, hogy fejlődött, de ugyanúgy a hasadon, combodon, fenekeden is.

Fenékre szerintem kicsit jobban is koncentrálhatsz, de ezt majd te úgyis látod hogy milyet szeretnél. Ügyes vagy!

2015. jan. 16. 20:15
 16/45 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kedves szavakat és a bíztatást, nagyon jól esik :)
2015. jan. 16. 21:15
 17/45 A kérdező kommentje:
A fenekem a gyenge pontom, jól látod utolsó, három hónapig kínlódtam, mire összejött annyi izom, hogy egyáltalán be tudjon durranni :) pedig erre edzek a legkeményebben. Remélem azért az is alakul majd.
2015. jan. 16. 21:18
 18/45 anonim ***** válasza:
Főleg a karodon látszik, az szép formás, de a fenekeden Én nem igazán látok változást..
2015. jan. 17. 19:22
 19/45 anonim ***** válasza:

Próbáld meg váltakozva bombázni a feneked alacsony (8-12), és magas (~20) ismétlésszámokkal. A magas ismétlésszám javítja a vérellátást, és az anyagcserét a területen, így később jobban tud dolgozni (pongyolán van megfogalmazva, de ez a lényeg).

Akár úgy, hogy egyik edzésen csak magas ismétléssel, teljesen másikon pedig nagy súllyal, alacsony ismétléssel.

Szerintem látszik a fejlődés a popsidon is, csak így tovább, csak édesebb lesz a gyümölcs ha küzdesz érte.

2015. jan. 17. 19:30
 20/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tippeket, kipróbálom!

Ennél jobban látszik ám valamivel a valóságban a változás fenékfronton , csak hátulról nem töltöttem fel képet.

2015. jan. 19. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!