Milyen fehérjét javasoltok?
scitec 100% whey pro
az elmúlt 2 évben kipróbáltam minden népszerû fehérjét, de maradok ennél, mert ennek van a legjobb íze, és nincs akkora árkülönbség, hogy megérje az ízen spórolni...
persze mondhatják sokan, hogy nem az íze a lényeg, de mikor az 5. ganyé ízû 5kg-os vödröt üríti az ember, akkor már más a vélemènye.
Én is a 100% whey -t ajánlanám.
Az ízén nagyon könnyen lehet mindegyiknek javítani..A legtöbb fehérjének alapból nincs egy kellemes íze (van, ami nem rossz, de a finomtól messze van). Persze egyéni tolerancia kérdése.
Fehérje:
MHN Whey pro
Nagyon jó minőségű és ízű protein amihez olyan extrák vannak hozzáadva mint a BCAA és a Glutamin. Árban veri az itthon agyonhypolt fehérjéket és persze összetételben is.
A sciteces "fehérjéről" már elmondtam a véleményem, veszekedni meg nem akarok.
Multivitaminnak viszont a Mega Daily One plust ajánlom
Én még kibővíteném a listát a myprotein impacttal. :)
De az mhn se rossz, én ezt a kettőt használom váltogatva.
A Mutant Whey esetében egy kis adalék.....
A Fit Foods Ltd. kanadai vállalat, "Mutant Whey fehérjéje ellen panaszt nyújtottak be november végén. 40 áruház polcán található Mutant Whey fehérjét hasonlítottak össze.
A panasz nyílvános pdf. formátumú beadvány tartalmazza a termék laboratóriumi bevizsgálásának eredményeit is. A panaszos a termék csomagolásán 44g tejfehérjét olvasott, ami magába foglal 17g aminosavat, de a címkén 22g fehérje van írva.
A laborvizsgálatok alapján 32,576g az össz. amino, szemben a gyártó által írt 44g helyett. Ebből szabad aminok 8,584g/2 adagolókanál, amely magában foglal glicin, treonin, alanin és triptofánt. Az alanin nem szerepel a termék címkén. 3,886g taurint találtak / 2 adagban. A termék címkén azt állítják, hogy 17g l-glutmain és EAA (leucin, valin, izoleucin "BCAA") mix van. A laborvizsgálatok kimutatása szerint azonban 7,356g BCAA /2 adagban és nulla L-glutamin van a fehérjében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!