Milyen edzés utáni fehérjét javasoltok?
Minderképpen tejsavó fehérjét vegyél edzés utánra.
- Scitecnél ott van pl a 100% whey protein prof, de ezt gondolom nem kell bemutatni
- Twinlab esetében a 100% whey protein fuel
- optimum nutrition esetében pl: 100% whey protein gold standard
- vpx: syngex
Ezeket használtam eddig. Mivel a többiről nincs személyes tapasztalatom, így azokról nem nyilatkoznék. De igazából olyan hú de hatalmas nagy különbség nincsen köztük. Néhány személyes megjegyzésem azért lenne: 1. Sok esetben csak a hatalmas marketing költségeket fizettetik meg veled. 2. Nem feltétlenül van szükséged a legdrágább fehérjére, hobbi szinten legalább is nem az a pár plusz % fog számítani, hisz 3. a jó étrend sokkal többet ér.
hirtelen ennyi jutott eszembe. :) Én ezek közül jelenleg a gold standard whey-t favorizálom, de a többi is jó választás.
Edzés utánra gyors felszívódású whey proteint nézz ki magadnak. Olyat amiben hozzáadott szénhidrát nincs. Pénztárca függő, hogy koncetrátum, vagy izolátum, vagy ezek keveréke....
Szerintem totális megvelelő az MHN 100% whey, ami 3kg = 12.300Ft. Ezért az árért kapsz whey koncentrátumot +ízeket + emésztőenzimet. Hozzáadott szénhidrát nincs. Felesleges adalékanyagok nincsenek. Íztől függően a maximálisan elérhető 73%-77%-os a protein tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!