55 kg súlyú lány vagyok, hízásra sosem voltam hajlamos, bármit ehetek, nem hízok, viszont az utóbbi időben a fenekem környéke eléggé narancsbőrös lett. Nagyon zavar és idegesít, szeretnék megszabadulni tőle. Hogyan?
"A legjobb fenékformáló a futás ,de aki ezt nem kedveli ,az megtalálja a különböző aerobik jellegű tornák formájában is a fenékformálás legjobb módját" ahahahahahhahhhaha, ez nagyon jó vicc volt.
Nem kombinálta túl a dolgokat, alapvető igazságokat írt le. Attól még, hogy ezt neked nem fogadja be a fejed, még így van.
5-ös vagyok.
Örök életemben futottam ,így kötelességem,hogy megvédjem azokat,akiknek ez a szenvedélye.
Próbálom összefoglalni a dolgokat.
Nem említette a kérdező,hogy egészségtelenül táplálkozik ,ezt honnan veszitek ? Azt sem tudjuk,hány éves ,ez sem mellékes a javasolható mozgáshoz.Azt sem tudjuk sportolt-e valamit korábban ? Ha igen ,mit ?
A narancsbőr elsősorban genetikai kérdés,ezt is figyelembe kell venni,mert pl.sovány nőknél is előfordul.
Mint írtam őneki kell kiválasztani a megfelelő mozgásformát,nincs egyetlen és üdvözítő megoldás. Egy ezek közűl a testépítés is ,meg a futás is meg a tornák is.
Van ,akinek hiába ajánlotok olyan sportot,amit nem szeret ,ezt neki kell kiválasztani.
Azzal,hogy az általam javasolt sportokat javasoltam neki ,nem az egészséges életmódról beszéltem le,ezt honnan veszed 6-os ?
Van aki a testépítést favorizálja és nincs is ezzel semmi baj,de ne mondja senki azt ,hogy a futás és pl.a biciklizés nem formál szép feneket.Nézzétek meg a futó csajok fenekét !!(nem azokra gondolok,akik túlsúllyal kínlódnak és az elején vannak még a futásnak)
Azért,mert másnak más véleménye van erről az egészről ,nem kell otromba ,buta ,kultúrálatlan módon leszólni,mégha névtelen is ez az egész.Azok a válogatott kifejezések,amiket használtál,nagyfokú intelligencia hiányáról tesznek tanúbizonyságot !Ezt neked üzenem Palilaci.
52/F
Ha a hivatásos sportoló futó nőkre gondolsz, akkor elárulom, nekik saját vagy szabad súlyos terheléses edzés is van az edzéstervükben, főleg a sprintereknek, ezért néznek ki úgy, ahogy. A futás önmagában az emberek nagyobb hányadának nem okoz elég nagy terhelést ahhoz, hogy az izom hipertrófiával reagáljon rá, értsd tehát: csak futással a legtöbb embernek nem lesz formás izma még a fenekén, lábán sem.
A nem egészséges táplálkozással valószínűleg nem lőttek nagyon mellé; a lakosság nagy részének abszolút nullához közeli tudása van a táplálkozás terén és ehhez mérten is étkeznek. És ez nem rosszindulat, vagy kritika, ez tény. A magyarországi mutatók ilyen téren elég sz4rok.
Ha Te nem olyan hangnemmel és vehemenciával írtad volna azt a kommentedet, és nem állítottál volna alaptalan dolgokat, akkor valószínűleg te sem ilyen reakciót kaptál volna a többiektől. Kicsit magunkba kell nézni mielőtt másokat azzal vádolunk meg, hogy anonim oldalon tiszta rosszindulatból arcoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!