Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kinek volt mar hasonlo vallser...

Kinek volt mar hasonlo vallserulese?

Figyelt kérdés

A bal vallam mar egy honapja faj. Talan eloszor fekvenyomas kozben fajdult meg, majd nemsokara minden mellgyakorlatnal fajt. Es felfedeztem rajta egy pupot is, kb az elsovallam kozepetol feljebb 2 cm-rel. (Lehet, hogy alapbol megvolt ez a pup, csak most vettem eszre, hogy fajt a vallam.) Elmentem a gyermekorvosomhoz, hatha elkuld vmi hozza ertohoz, de megallapitotta, hogy az a bicepszem tapadasi pontjanak a vege, es azt tuleroltettem, es emiatt begyulladt az egyik izulet. Felirt egy gyulladascsillapitot, meg gyortonara iratott, ahol maszirozzak, meg vmi elektromos valamit tesznek ra. A maszirozas elott csak edzes kozben fajt, mostmar alapbol is erzem.

Ez mennyire valoszinu, hogy tenyleg a bicepszem miatt van baj? (Bicepszezes kozben nem faj kicsit sem, csak ha mellezek.) Hogyan tudnam pontosabban megallapitani, higy mi is a vallam baja, es mit tehetnek, hogy gyogyuljon kicsit gyorsabban?

2015. jan. 7. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
ha bicepszezés közben nem fáj, akkor szerintem ez vállsérülés lesz. próbálkozz erősebb izületvédővel. Például Arthroxon Plus. és vállazás közben nem fáj?
2015. jan. 7. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Arthro guard packet hasznalok.

Akkor faj legintenzivebben, amikor elore fele tolok. Ha fel fele, mint pl a vallbolnyomas, ott sokkal enyhebben faj.

2015. jan. 7. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg izületvédőt, cápaporc kapszula nekem nagyon bejött, és zöld BanGay kenőccsel próbáld kenni, nekem pár nap alatt rendbe hozott egy komoly váll húzódást ez a kombó.
2015. jan. 8. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:

volt 2x.

teljesen kivettem az edzésből a felsőtesti nyomó gyakorlatokat és így 6 hét-2 hónap alatt helyre jött.

ment napi 4 arthroxon is mellé.

2015. jan. 8. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!