Hogy magyarázzam meg anyámnak hogy a tejsavófehérje nem tartalmaz szteroidokat meg ilyen baromságokat? Ne mondjátok hogy a tiétek nem ezt gondolja a testépítő étrend kiegészítőkről.
Figyelt kérdés
Hajthatatlan, hogy ez "tele van mindenféle szteroidokkal, ami felborítja a hormonháztartásod". Persze, az ő helyében én is félteném a fiam, de azért akkor legalább először utánanéznék hogy mi is ez. És akkor legalább ő is rádöbbenne hogy lényegében kaja. Ráadásul igen minőségi.2015. jan. 6. 19:39
11/14 anonim válasza:
Teljes egészében, 6 szem közt elmondasz nekik MINDENT! amit tudni kell a fehérjéről és a szteroidokról.
Nekem ez volt a megoldás.
Kb 2 hónapig folyamatosan toltam nekik a dumát, aztán beszéltek egy jó ismerőssel, aki "kondizik és tudja mi ez" (az ő szavakkal élve, mert igazából ez volt a döntő, hogy beszéltek ezzel a sráccal), és azóta vettek nekem párszor + belesegítettek.
Szóval ha van testépítő ismerőse szüleidnek, hozzá küldd el őket! Vagy ha találkoztok, akkor hozd fel a témát!
13/14 anonim válasza:
És a szüleid szerint csak úgy a boltba lehet venni szteroidot tartalmazó szereket?
14/14 anonim válasza:
sehogy mert igaza van a fehérje por is kox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!