Tejsavófehérje? Ért hozzá valaki?
Arra lennék kivàncsi hogy ha veszek Tejsavó fehérjét mondjuk 70%osat akkor 100 gram proteinből menyi épül be a szervezetbe ?
Előre is Köszi
Rendben értelek akor hiàba szàmolok ugy hogy pl 1 kg-bòl 700 gram épül be ..
magyarul ez f a s z s à g ahogy én gondoltam ..
màr csak azért kérdezten mert itt nagyon làtom hogy mindenki azt mondja hogy a tejsavó majd meg"dob"
persze értem :) Köszöntem
am nem azért kérdeztem mert akkor inestöl az lesz a reggeli ebéd vacsora mert vàgom hogy csak tàpkieg ...
De Köszi mèg1x :)
Nagyon túldramatizálod a dolgokat. Aki azt állítja, a fehérje megdob, az hülye. Mármint átvitt értelemben. Az viszont igaz, hogy az izmok fehérjékből épülnek fel. Az is tény, hogy az állati fehérjék teljes értékű fehérjék, míg a növényik nem. Persze kivétel van, a szója is teljes értékű, de a hasznosulása rosszabb.
De fehérjéből nem csak izom épűl, hanem a dns-ed, a bőröd, hajad, szerveid szövete és még elég sok minden. Tehát kár ezen gondolkodni, mennyi fog hasznosulni, mert erre elég nehéz erre képletet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!