Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tejsavófehérje? Ért hozzá valaki?

Tejsavófehérje? Ért hozzá valaki?

Figyelt kérdés

Arra lennék kivàncsi hogy ha veszek Tejsavó fehérjét mondjuk 70%osat akkor 100 gram proteinből menyi épül be a szervezetbe ?

Előre is Köszi

2015. jan. 4. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
AZ hogy hány százalékos nem azt mutatja, hogy mennyi épül be, hanem hogy 100 gram porból mennyi a fehérje.
2015. jan. 4. 17:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Rendben értelek akor hiàba szàmolok ugy hogy pl 1 kg-bòl 700 gram épül be ..

magyarul ez f a s z s à g ahogy én gondoltam ..

màr csak azért kérdezten mert itt nagyon làtom hogy mindenki azt mondja hogy a tejsavó majd meg"dob"

2015. jan. 4. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
1 kg ilyen porból 700gr a fehérje, tehát 700 épül be , ha 90%os a fehérjéd akkor 1kg porból 900 a fehérje és 900 épül be. Persze ennél azért kicsit bonyolultabb , tehát ez nem azt jelenti, hogy most akkor megeszel ma 5 kiló port amibe van 3,5 kg fehérje és akkor annyi be is épült, de a lényeget szerintem érted.
2015. jan. 4. 17:29
 4/6 A kérdező kommentje:

persze értem :) Köszöntem

am nem azért kérdeztem mert akkor inestöl az lesz a reggeli ebéd vacsora mert vàgom hogy csak tàpkieg ...

De Köszi mèg1x :)

2015. jan. 4. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon túldramatizálod a dolgokat. Aki azt állítja, a fehérje megdob, az hülye. Mármint átvitt értelemben. Az viszont igaz, hogy az izmok fehérjékből épülnek fel. Az is tény, hogy az állati fehérjék teljes értékű fehérjék, míg a növényik nem. Persze kivétel van, a szója is teljes értékű, de a hasznosulása rosszabb.

De fehérjéből nem csak izom épűl, hanem a dns-ed, a bőröd, hajad, szerveid szövete és még elég sok minden. Tehát kár ezen gondolkodni, mennyi fog hasznosulni, mert erre elég nehéz erre képletet írni.

2015. jan. 4. 17:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszöntem a vàlaszokat :)
2015. jan. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!