Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők! Ilyenkor mi van?

Testépítők! Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Mi van akkor ha csak lemegy az ember a konditerembe edzeni, szépen szabályosan végzi a gyakorlatokat. Ugyanakkor, egyáltalán nem szed fehérjét, kreatint....stb, és nem is figyel oda a kajájára. Szóval csak spontán súlyokat emelget, ám azt szabályosan.

Nyilván nem lesz tőle izmos, nem is fog nőni tőle. De erősödni azt fog? Erősebb lesz, ha igen akkor mennyivel? Ér az ilyen edzés valamit? (Ismétlem a cél nem a kinézet!)

2015. jan. 1. 19:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Inkább csak fizikai erősödés lenne a cél, nem is a látványos izmosodás.
2015. jan. 1. 20:31
 12/18 Pörölyfej Béla ***** válasza:
De mit nem fogsz fel azon, hogy ha erősödsz, akkor jön az izom is? Szerintem legyél távkapáló b+. Akkor biztos erősödsz izmosodás nélkül. Ne fél meg se fog látszani. Próbál meg néha erőltetett menetben fingani is. :D
2015. jan. 1. 20:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Értettem! Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 1. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:

ha erősödni akarsz, akkor nem feltétlenül a konditerem a legjobb, persze ott is lehet, de azért a gépek nagy része izolált gyakorlatra van, ami jó ha nagy izmokat akarsz, de rossz ha minőségit.

Azért meg kár kifizetni a bérleti díjat, hogy húzódzkodj, tolódzkodj, meg guggolj, inkább vegyél súlyokat, esetleg kettlebellt

2015. jan. 1. 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Én még régen fiatalabb koromban jártam kondiba, jött izom meg erő is csak rohadt lassan mert nem igazán ettem. Aztán abbahagytam és sose lettem nagy vagy erős.
2015. jan. 1. 21:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó erősödésre,igen.
2015. jan. 2. 08:09
 17/18 anonim ***** válasza:
A testépítők is nyújtanak, nem is keveset, pont azért, hogy valamilyen szinten ruganyos maradjon az izomzat, ne "kössenek be". Hatalmas tévhit, hogy nem nyújtanak, nem is hallottam még ezt a sztereotípiát.
2015. jan. 2. 11:35
 18/18 anonim ***** válasza:
A nyújtás nagyon fontos.Kötött izomzattal nem is lehet normálisan súlyzózni.
2015. jan. 2. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!