Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13évesen ez jó testalkat?...

13évesen ez jó testalkat? Illetve rálátásból ez hányas karnak néz ki?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. jan. 1. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Remélem csirkerizst burkolsz. :D
2015. jan. 1. 19:47
 12/18 Pörölyfej Béla ***** válasza:
90%
Amúgy ilyen idősen még ne várj nagy eredményeket. De szerintem te valamit csinálsz még azok mellett a tesiórák mellett. Nekünk általában tesin mindig futás volt, aztán ha jó kedve volt a tanárnak elzavart bennünket focizni. Bent kosaraztunk, talajtornáztunk vagy fekvőtámasz + felülés kombinációk voltak. Vagy csak simán jó a genetikád. Mondjuk 13 évesen kb. én is így néztem ki, aztán 16 évesen ugrottam egy nagyobbacskát, mert akkor kezdtem edzeni.
2015. jan. 1. 19:53
 13/18 - palilaci - ***** válasza:
93%
Te kértél véleményt:D És de feszengsz. 13 évesen mit kell ezzel foglalkozni? :D Ez pedig nem a tesióráktól van hanem a srácnak jó a genetikája. Ennyi. A képedet már másodjára láttuk itt, szóval mutogatni akarod magad. Tisztára olyan vagy mint az a teleszart búvárruha formájú csávó, aki 3 hetenként megkérdezi, hogy mekkora a testzsírja, milyen alkat típusba tartozik és kiteszi magáról azt a 3-4 képet ami van csak Te nézel ki valahogy:D
2015. jan. 1. 19:56
 14/18 anonim ***** válasza:
pali linkeld már be légyszives azt a kérdést :D :D
2015. jan. 1. 20:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem mutogatni akarom magamat.

Csak az előző topicban semmi értelmes választ nem kaptam.

Pedig csak tesizek,meg biciklizek.Semmi más nincs a térben.

Na jól van nem teszek ide kérdést,mert a leoltás az megy bőven.

2015. jan. 1. 20:07
 16/18 Pörölyfej Béla ***** válasza:
93%
Akkor jó a genetikád. A helyedben kiaknáznám. Válassz valami komolyabb sportot és űzd keményen. Sok sikert. :)
2015. jan. 1. 20:24
 17/18 A kérdező kommentje:

És milyenek az arányok?

Mire kellene gyúrnom,hogy arányosabb legyek?

2015. jan. 2. 21:29
 18/18 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Még ne gyúrj, legfeljebb Fegyencedzést csinálj. Genetika ide vagy oda, fiatal vagy még. Megint megy a lepontozás.
2015. jan. 2. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!