Melyek a lassú felszívódású fehérjék?
Ismerek csajt is aki eszik nyersen húst, halat..
Beteg elme.. én nem egészen így látom. Na mindegy. Buék, vagy mi.
Nem minden nyers hús darált.
Kolbásznál azért attól függ. Van hideg füstölés, de ott is károsodás éri a fehérjeszerkezetet, tulajdonképpen ott is racemizálódnak (majd nézzétek meg ez mi) fehérjék mint hőkezeléskor.
A halak meg elmennek.. olyan paraziták lehetnek halakban, hogy senkinek nem kívánnám :D
Ha már sushi :)
Sertés, marha jók nagyon. Bepácolva, csak utána nem a serpenyőbe mennek, hanem tányérra :)
Lazacot szeretném még így pácolva megkóstolni.
Sertés máj amúgy szintén bejött, jó sok hagymával ilyen nyers pástétomnak. :)
Kazein. De a túró is jó mert abban is az van.
Nyersen húst nem eszünk! Jah, arra lett kitalálva a testünk..... pár ezer évvel ezelőtt. A főtt/sült húsban lévő fehérje egy része valóban károsúl viszont többet hasznosít belőle a szervezet, jobb az emészthetősége. Ráadásul elpusztulnak a benne elő paraziták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!