Izomnövekedés elősegítéséhez milyen étkezést ajánlotok?
Rendszeresen sportolok, de az izmaim nem úgy nőnek, ahogy elvárnám. Sajnos fehérjére nincs keret, nem túl olcsó mulatság. Milyen étrendet ajánlotok, mit érdemes enni? Zabpehely? tej? tojás? A tojás hogy jobb? főzve, sütve? Melyik mennyire hatékony?
Köszi a segítséget!
Leginkább hús kellene. Lefekvés előtt pedig zsírszegény túró. Amit írtál, a zab és a tojás, az nem elég, max reggelire. Ha sütöd a tojásokat, akkor nagyobb a zsírbevitel, mintha főznéd.
Napi kb 2 g/ tskg fehérje kellene nagyjából, ezt nem tudod ebből fedezni.
"Napi kb 2 g/ tskg fehérje kellene nagyjából, ezt nem tudod ebből fedezni."
De lehet! Én egy nap simán betudok vágni 1 kg halat, hogy ki se purcanok, ez kb. 200 g fehérjét jelent. Neked szerintem ez négyszerese:) Igen van rá pénzem és nem vagyok milliomos. Amit nem lehet megszerezni csak úgy nagy mennyiségben az a tejsavó és jeee ott a whey protein. Na de ez edzés után fontos:) Mit is nem lehet beszerezni? Mi a gond cicus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!