Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért áll le az izomnövekedés?

Miért áll le az izomnövekedés?

Figyelt kérdés

A kérdés: van egy ember aki kondizok és elér a "csúcshoz"

és ott történik 'valami' a szervezetben,hogy megáll az izomnövekedés?

Mi befolyásolja ezt?

És azt mi befolyásolja,hogy kinek mennyi lehet a maximum izomtömege? (itt nem elég,hogy genetika)

Miért nem lehet végtelenségig növelni az izmokat?

:) valaki aki nagyon ért a biológiához?

2014. okt. 28. 20:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Azért amiért a fák sem nőnek az égig.
2014. okt. 28. 20:21
 2/16 A kérdező kommentje:

na és miért nem nőnek?

Komolyan kíváncsi vagyok, ennyire mélyen nem mentem még bele a dolgokba.

2014. okt. 28. 20:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert Isten így akarta.

Amúgy nem lehet, hogy nincs olyan, hogy csúcs, csak egy idő után már nagyon lassú lesz az izomnövekedés ?

2014. okt. 28. 20:26
 4/16 A kérdező kommentje:
:) nem tudom :) hátha valaki tudja nagyon kíváncsi vagyok rá :)
2014. okt. 28. 20:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

De van csúcs. Ha nem lenne, akkor én a 29 év edzéssel már 120 kg lennék izomban. De nem lettem. És más sem lesz naturálban. Olvasnivaló hitetleneknek: googleba: naturál genetikai potenciálod.

Egyébként meg annyi, hogy van egy fehérjeszintézised, amihez tartozik egy felépíthető izomtömeg. Hiába növeled naturálban a fehérjemennyiséget, nem fogsz tudni beépíteni egy mennyiségnél többet ( a tesztótermelésed is adott, genetika). Egy nagyobb izomtömegnél ez a mennyiség meg arra lesz elég, hogy az edzést amit letoltál kiegyenlítsd vele, éppen hogy regenerálódásra elég. Kisebb tömeggel még fejlődéshez is elég.

2014. okt. 28. 20:30
 6/16 A kérdező kommentje:
És azt mi határozza meg,hogy kinek mennyi izomtömeg tartozik az adott fehérjeszintézishez?
2014. okt. 28. 20:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Legfőképpen a tesztoszterontermelés és GH termelés nagysága. Lásd a négereket, akik többet termelnek, izmosabbak is.
2014. okt. 28. 20:35
 8/16 A kérdező kommentje:
És amikor elérjük a csúcsot akkor ezek nem termelődnek?
2014. okt. 28. 20:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Termelődik a tesztó, de azzal ahogy írtam is, csak eg bizonyos mennyiségű fehérjét tudsz beépíteni. Az meg nagyobb testnél pont arra lesz elég, hogy regenerálódj valamennyire, de plusz izom már nem fér bele. Tehát több tesztó kell, ha izmosodni akarsz. Így jön be a koksz a képbe. Remélem így már érthető.:)
2014. okt. 28. 20:40
 10/16 A kérdező kommentje:

:) ohh nagyjából, de ezt betudom annak,hogy nekem nincs komoly kémiai/biológia tudásom :) :)

Köszi a részletes válaszod :)

2014. okt. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!