Miért áll le az izomnövekedés?
A kérdés: van egy ember aki kondizok és elér a "csúcshoz"
és ott történik 'valami' a szervezetben,hogy megáll az izomnövekedés?
Mi befolyásolja ezt?
És azt mi befolyásolja,hogy kinek mennyi lehet a maximum izomtömege? (itt nem elég,hogy genetika)
Miért nem lehet végtelenségig növelni az izmokat?
:) valaki aki nagyon ért a biológiához?
na és miért nem nőnek?
Komolyan kíváncsi vagyok, ennyire mélyen nem mentem még bele a dolgokba.
Mert Isten így akarta.
Amúgy nem lehet, hogy nincs olyan, hogy csúcs, csak egy idő után már nagyon lassú lesz az izomnövekedés ?
De van csúcs. Ha nem lenne, akkor én a 29 év edzéssel már 120 kg lennék izomban. De nem lettem. És más sem lesz naturálban. Olvasnivaló hitetleneknek: googleba: naturál genetikai potenciálod.
Egyébként meg annyi, hogy van egy fehérjeszintézised, amihez tartozik egy felépíthető izomtömeg. Hiába növeled naturálban a fehérjemennyiséget, nem fogsz tudni beépíteni egy mennyiségnél többet ( a tesztótermelésed is adott, genetika). Egy nagyobb izomtömegnél ez a mennyiség meg arra lesz elég, hogy az edzést amit letoltál kiegyenlítsd vele, éppen hogy regenerálódásra elég. Kisebb tömeggel még fejlődéshez is elég.
:) ohh nagyjából, de ezt betudom annak,hogy nekem nincs komoly kémiai/biológia tudásom :) :)
Köszi a részletes válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!