Első kreatinkúrához ti monohidrátot vagy valamilyen alkalin formulát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Teljesen tudatlan vagyoka témában. Az alkalin állítólag nem vizesít. Egyáltalán mennyi edzésmúlttal érdemes belevágni? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.2014. dec. 29. 18:30
1/12 HarciCsiga válasza:
Hat egy ev edzes mult alat semikeppen szerintem mert felesleges es a monohidrat az emberek 98-90%kanak mukodik
2/12 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy alkalin.
Pufferelt kreatin van. A Kre-Alkalyn egy markanev.
A Kre-Alkalyn igazabol annak a leghasznosabb akinek valamilyen emesztorendszeri betegsege van.
3/12 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam, hogy diétában az alkalinformulát célszerű szedni, mert nem vizesít. Akkor mire gondolhattak?
2014. dec. 29. 19:01
4/12 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy alkalinformula.
Kulonbozo gyartok mas es mas pufferrendszert alkalmaznak.
De ez nem befolyasolja a vizesedest.
6/12 anonim válasza:
ez nekem a meglepetes erejevel hatott, nagyon bena aki forditotta, irta, kemiat nem tanult, az biztos.
7/12 A kérdező kommentje:
Lehet, nem tudom :-) Mondtam, hogy teljesen tudatlan vagyok a témában :-) A kérdésre visszatérve,szerinted "alkalin" vagy monohidrát?
2014. dec. 29. 21:04
9/12 A kérdező kommentje:
xxlx köszi ezt olvastam :-) Azért vagyok bizonytalan, mert elég kényes a gyomrom, és ha lehet akkor a vizesedést is elkerülném. Nem szedtem még sosem, nem tudom mennyire lennék vizes, azt is tudom, hogy a kúra után ez lemegy, de inkább elkerülném (nőből vagyok....) Ha tényleg jobbak ezek a designer cuccok, akkor inkább fizetek érte többet. Ezért kérdeztem a tapasztalatokat.
2014. dec. 29. 21:59
10/12 anonim válasza:
A cikkben úgy emlékszem hogy le van írva hogy nem vizesít ha nem gyors ch-val szeded. Mondjuk nekem még nem volt kretin kúrám, nem vagyok ebben jártas. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!