Mi van az alkarommal?
Figyelt kérdés
Járok kondiba és kondi mellett (nem régóta) járok bokszolni.Szombaton bokszoltunk és azóta érzek izomlázat az alkaromban.Ha megfogom,olyan mintha lenne ott egy csomó vagy egy duzzanat,ami a másikon nincsen.Ha megnyomom,akkor fáj.Meg,ha ütni akarok horgot vagy felütést,akkor is érzem.Miért van ez?Lehet,hogy máma nem kéne elmennem kondiba,mert nem tudnák vele normálisan edzeni?Pihentetni kéne?2014. dec. 29. 16:26
1/6 A kérdező kommentje:
ICF 5x5-ös edzéstervet csinálok.Egész testeset heti háromszor.
2014. dec. 29. 16:27
2/6 anonim válasza:
hol fáj pontosan? teniszkönyök lehet szerintem
3/6 A kérdező kommentje:
Az alkarom közepén.A külső felén.
2014. dec. 29. 17:00
4/6 A kérdező kommentje:
A könyököm nem fáj,csak van egy csomó az alkaromon.Rakhatok fel rla képet.
2014. dec. 29. 17:04
5/6 A kérdező kommentje:
Máma ne menjek kondiba?
2014. dec. 29. 17:39
6/6 anonim válasza:
Szerintem az a kapot utesektol van.nekem is volt az alkaromon,de nekem kivul.kettes fedezekbe kapott bombaktol.Idovel eltunik ahogy gyogyulsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!