Egy vékonyka nő mennyire tud kifejlődni edzéstől?
Figyelt kérdés
Én a mellre vagyok leginkább kíváncsi de a többire is..2014. dec. 28. 19:47
1/12 anonim válasza:
Az edzestől izmosodni fogsz.
A melled kicsit formasabb lehet de nőni nem fog..
2/12 anonim válasza:
gugliba-andressa viera after before
3/12 anonim válasza:
"gugliba-andressa viera after before"
Ennek a csajnak első blikkre is szilikonmelle van. Testépítéstől a "nőies melled" az eltűnik.
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
gyakorlatilag minden versenyzőnek mű cicije van,ezért a kérdésnek erre a részére nem is reagáltam,mert minek,teljesen egyértelmű mindenkinek.
a vékonyból izmosra a jó példa a.v.
6/12 anonim válasza:
"Nem feltétlenül tűnik el, max ha sokszor szálkásítasz. "
Ezek nekem inkább izom melleknek tűnnek :D
7/12 - palilaci - válasza:
A mell az fokent zsirszovet. Az edzessel az izmokat stimulalod amik ha kapnak elegendo tapanyagot piheneskor beepitik azt, igy no a meretuk es ellenallobbak, erosebbek lesznek. Gondolom ebbol kilogikazhattad, hogy a valasz melleidre nezve nem de a tobbire igen.
8/12 anonim válasza:
Amúgy a képeket már a főkérdéshez raktam be, nem a melltémához. S jelen esetben átlagemberekről van szó, nem versenyzőkről, így tehát átlagemberi szinten azért nem lesz olyan drasztikus a hatás se mell, se izom terén.
9/12 anonim válasza:
Azaz legalábbis feltételeztem, hogy a főkérdés átlagemberekről szól, nem elvi maximumokról :D
10/12 A kérdező kommentje:
2014. dec. 28. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!