Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lassan elfogy a fehérjém,...

Lassan elfogy a fehérjém, milyet vegyek?

Figyelt kérdés

Csak edzés után szoktam inni, tehát valami gyorsa felszívódásúra gondoltam.

Szőlőcukor port mindig keverek hozzá és az olcsó, szóval olyan fehérje legyen amiben nincs CH

2014. dec. 28. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Béla, a myproteinnél is ennyi az impact whey protein kuponokkal, legalábbis kb. ennyiért vettem

az már más kérdés, hogy elhagyta a csomagot a holland posta...

2014. dec. 30. 09:12
 12/12 tap bela ***** válasza:

Ige van az is az england kuponos. Lassan már minden kuponkódos lesz.

Most pl. az iBCAA 1kg-os, natúr íz 31,99GBP ez kb. 406Ft-os áron számolva 12.988Ft. Ha vége kuponkódnak, akkor 39.99GPB ez kb. 15.200Ft lesz.

Kuponkódok nélkül egész évben 10.490Ft/kg máshol, de akár még ennél is olcsóbb lehet.

1kg L-glutamin kuponkoddal most pár napig 17.99GBP ez kb. 7.300Ft, amit majd visszaáraznak. Addig egy másik helyen kuponkodok nélkül, egész évben 6.490Ft, de akár 5.800Ft-ra is csökkenthető az ára.

Szóval éljen a myprotein ;-)

2014. dec. 31. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!