Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki hallott mar a hullam...

Ki hallott mar a hullam maszazsrol?

Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 22:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Megjegyzem a mostani kérdezőnek is írtam 6-7 sort, hogy miért is rossz ez a masszázscucc, és felfogta egyből. Ha valakinek nem adod meg a lehetőséget, hanem egyből leírod, akkor járj inkább börtönt látogatni, ott legalább van okod rá.
2014. dec. 28. 11:03
 22/31 anonim ***** válasza:
53%
Csak ugyanazt ismételgeted, miközben nem mutatod jelét, hogy megértetted volna, amit mondtam/unk...
2014. dec. 28. 11:08
 23/31 anonim ***** válasza:
58%

21/22: Te nő vagy, ugye?

Csak mert az érdemi válaszolók nagy része hím. Ha van bátyád, akkor érted a nyelvüket.

Ez nem a Hamupipőke-képző.

2014. dec. 28. 11:15
 24/31 anonim ***** válasza:

Na most tisztázzunk valamit, valaki már megkérdezte tegnap a vádlis ökörséget olyan nehéz visszanézni a kérdéseket?(lehet hogy pont a kérdező csinálta kétszer)

Inkább a pulóveres agyhalotton lennétek kiakadva.

2014. dec. 28. 11:24
 25/31 - palilaci - ***** válasza:
53%
Csak tudod Kedves 74%-os válaszoló itt mindenkinek ugyan olyan joga van kommentelni. Ha már itt tartunk, hogy Mi belekötünk másokba (nem, csak válaszolunk a kérdésre és ki-ki más hangnemben teszi ezt) Te meg belénkkötsz és minket szólsz le. Osztom egyébként amit az előzőek írtak; nehogy már mi kussoljunk és a hülye terjessze a hülyeségeit. Hülye, abszurd kérdésre meg hülye válasz. Aki normális az nem vesz komolyan a "sértő" kommenteket aki pedig retard az megérdemli mert hiába akarod elmagyarázni neki Ő tudja jobban.
2014. dec. 28. 12:14
 26/31 anonim ***** válasza:

Mar vartam az ostoba frocsogest, csak abban tudok bizni, hogy aki bele is gondolt abba amit irtam, az csondben maradt, es elgondolkozott.

Ha amugy szamotokra okes a hulyek leugatasa, akkor most miert csodalkoztok? En is epp ezt teszem veletek, ugyanis ez eleg szubjektiv fogalom. Ja hogy ez mar nem tetszik. Hoppa. Milyen erdekes hogy a gorbe tukorbe nezni mar fajdalmas...

Jobban ebbe mar nem fogok belemenni, sotetseg uralkodik a fejekben, es sajnos erosititek azt a sztereotipiat, hogya testepitok bunkok, es butak. Tovabb ertelme sincs vitazzak, a lenyeget leirtam, aki akarta fel is tudta fogni, a tobbi meg akkot se fogja ha konyvet irokrola. Most meg jon par szemelyeskeses, ami szemelyem ellen iranyul, es mellelo mellesleg. Flame-be nem megyek bele

2014. dec. 28. 12:29
 27/31 anonim ***** válasza:
69%

A különbség csupán annyi, hogy amíg nekünk van elvi hátterünk, hogy miért csináljuk, nálad csak egy pavlovi reflex, ha látod, hogy valaki csúnyákat ír, az biztos rossz, és bántsuk vissza! Olyannyira fogalmad sincs, hogy amúgy miért csinálod, hogy tankönyvi módon mutatod be a rossz és sablonos "érveléseket", személyeskedsz, menekülsz, ésatöbbi. És nem, akkor sem jobb a helyzet, ha direkt csinálod ennyire bénán (aka "trollkodsz", csak a trollkodás kicsit más).

Két dolog a butáknak:

- annyira nem vagyok klasszikus testépítő, hogy el se hinnétek

- már jóval azelőtt ilyen voltam, hogy egy centit is foglalkoztam volna a testépítéssel

2014. dec. 28. 12:42
 28/31 - palilaci - ***** válasza:

Milyen ostoba fröcsögés? Hol láttál te ilyet? Amikor visszanéztem a válaszokat nem olvastam egy olyan megnyilvánulást sem ami miatt ki kellett volna akadnod és megmondani a "tutit" (8. kommented).

Jah magamba néztem és még mindig azok a hülyék akik zsírból akarnak izmot, hasból fogyni, nem izmosodni meg izmot építeni mert az fujj hanem csak "formásítani". Ha ezeknek (igen ezeknek) lenne egy cseppnyi eszük vagy logikájuk tudhatnák, hogy ilyen nincs ez nem így megy. De. Akkor sem ugatják le őket, hogy takarodj innen vagy milyen buta vagy hanem max annyit írnak, hogy ez ezerszer kitárgyalt téma keresd vissza, olvasd el a sárga kapszulát stb. Általában akkor kezdődik a balhé ha a kérdező meg van róla győződve a saját igazáról és hiába írja le neki mégis, hogy is van ez Ő akkor is hajthatatlan. De az ilyen minek tesz fel kérdéseket ha jobban vágja mint Mi?

Ha jobban belegondolsz Te is ezt csinálod most, mert hiába érvelünk normális hangnemben az a jó meg a király amit Te mondassz.

És igen, mindjárt jön majd valaki, aki elküld majd a pitsába, mert egyszerűen unja a hülyeségeidet.

2014. dec. 28. 14:44
 29/31 anonim ***** válasza:
69%

Mindenki aki nem úgy gondolja mint te maradjon csöndbe,persze.

És tényleg az a legrosszabb amikor valaki megkérdez valamit, és nem azért kérdezi mert a választ keresi hanem csak a saját kis butaságát szeretné megerősítetni.

Majd ha nem tetszik neki a válasz ami bántja a kis álomvilágát akkor kifakad.

2014. dec. 28. 15:17
 30/31 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdezők miatt nem avatkozok én az efféle kérdésekbe, és minden tiszteletem azoké, aki ezt normális hangsúllyal értelmesen eltudja magyarázni a páciensnek, hol a hiba - http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6422..
2014. dec. 28. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!