Ki hallott mar a hullam maszazsrol?
Vegre egy intelligens ember:)
Koszonom :)
eloszor inkabb probalkozok az edzessel dietaval es kordioval
Akkor felteszem a kérdést ismét:
Önkéntes alapú a segítség nyújtás? IGEN!
Akkor miért idegeskedik mindenki a kérdéseken? Nem tetszik, ne segíts. Ezzel már többet segítesz mint a beszólásokkal.
Vagy csak ennyire nincs élete itt pár embernek, hogy a gép előtt ül, nyomja az F5-öt, hogy elsőként írhassa be hogy "jaj de buta vagy hurr durr"? Ettől jobb lesz neked? Vagy a kérdezőnek? Amúgy is sok itt az ostoba, aki okoskodik nem kell még ez is.
Az ilyen kérdésekre én se szivesen válaszolok. Nem azért, mert akarok segíteni, hanem mert nehéz. Tapasztalataim szerint, ha csak annyit írunk, hogy "nem használ semmit", kérdezőnk több mint valószínű, nemfogja elhinni. Hisz ő egy jó kis magazinban olvasta, hipi szuper jó, kényelmes gyors és a legnagyobb sztárok is ezt használják. Van, aki röviden és tömören kigúnyolva állítja, hogy l*szart se ér, ha nem is túl meggyőző, de legalább észreveszik.
Kérdezőnk nemtudom mennyire kitartó és meggyőzhető, de előre szólok, edzés és diéta nem 90 napon belűl hoz látványos eredményt.
/off: nemrég láttam a teremben az egyik ismerősömet, aki vakarta a hasát edzés közben mert körbe volt tekerve folpack-al. És bennem nincs annyi kitartás, hogy meggyőzzem, hogy hülye/
Aranyos ahogy magyarázzátok a bizonyítványt, meg igyekeztek belemagyarázni olyasmit, amiről szó sincs, mert érzitek hogy igazam van.
Ti személyes küldetésnek érzitek ezt az egészet, de akkor mégis miért teher számotokra? Ennyi a lényeg. Ezért írom hogy önkéntes. Igen 5, meg 10ezerszer fogtok egy kérdést látni egy évben. És ettől még ugyanúgy nem értem ez miért kelt olyan szintű frusztráltságot, hogy vadparaszt módjára beszólogassatok bárkinek. Ugyanúgy nem tart sokból leírni egy normális választ. Meg jaj de sajnálok bárkit is hogy fárasztónak találja a válaszadást (illetve a normális válaszadást)... NEM KELL CSINÁLNI. Ilyen egyszerű.
Az az érzésem hogy itt nem a segítség kedvéért vannak a legtöbben, hanem a már említett okoskodás faktor miatt, itt érzik magukat komfortosan, ebben a témában, és itt nyugodtan bármikor ki lehet oktatni valakit. Elhiszem hogy ez az egónak, meg a lelkecskének jót tesz, de nagyon jól mutatja az ember igazi jellemét. Az csak akkor jön elő, ha úgy érzi bármit megtehet büntetlenül, mert ekkor kerül igazi választás elé: rosszat, vagy a helyeset teszi. Itt is ez a helyzet leegyszerűsítve: segíthetsz, vagy a saját frusztrációdat próbálhatod meg kiélni.
Nyilván ezt senki nem fogja belátni, meg leírni, hogy "jaj igazad van, én se tudom igazából miért bunkózok, miért húzom fel magam ilyesmin", de nem is kell. Csak gondolkodjatok már el egy percre, hogy mit is csináltok, és miért!
Peace out!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!