Hulahopp karika ér valamit?
Már vagy ezerszer elmondtuk, de azért elmondjuk újra. Nincs helyi zsírégetés.
Hullahop karikával is lehet zsírt égetni, de csak ha 40 percnél tovább csinálnád és akkor sem olyan hatékony, mint a futás.
Azt, hogy a zsír honnan jön le, azt előre nem lehet tudni.
Nem.
Hulhoppal se fogyni se izmosodni nem lehet,akik ugy hiszik hogy sikerült nekik azoknak a kajaja volt jó,vagy mas edzest is csinaltak.
A derék meg nem különálló egyseg hanem egy halom izom tapad ott.
Hulahopp karika ér valamit?
Kb egy ezrest a szimpla műanyag, a fa meg 3-4 ezret újonnan. Ha használt, akkor 500nál többet szerintem nem ér a műanyag.
Segíti a csípőd mozgáskoordinációját, átmasszírozod mozgás közben a belső szerveidet.
Olyan mint a hastánc: jó kiegészítő edzés. De nem ez a törzsmerevítők fő erősítő edzése, csak kiegészítés.
Én valamelyik nap olyat olvastam ezen az oldalon, hogy a hullahopp karika hatékony zsír leadásra, hasból.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__63..
Itt tessék megnézni a 4. választ.
Tehat ha egy hülyekkel teli anonim forumon valaki leir valamit az úgy is van? Annak ellenre hogy 10-rn elpofaztuk hogy ez baromsag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!