Mennyi idő lenne leszálkásítani és mikor kezdjem?
Figyelt kérdés
Üdv! Elég extrém túlsúlyos voltam. 4 hónap alatt lefogytam 25 kg-mot, de ennek a gyors tempónak köszönhetően elég sok izmot vesztettem.Amikor befejeztem a fogyózást kb 1,5 hónapja akkor 80 kg voltam 19% testzsírral. Most már 1,5 hónapja izomtömeget növelek.Kondiba jártam még a fogyás alatt is. Eddig felhizlaltam magamat 84 kg-ra és a zsír 20% szóval főképp izmot építhettem.A kérdésem az lenne, hogy ha vagyok 181 cm és 16 éves, akkor meddig tömegeljek még a szálkásítás előtt és utána mennyi idő lesz az, hogy én egy szálkás, akár kockás hasú fizikumot elérjek.2014. dec. 25. 12:06
1/2 - palilaci - válasza:
Dobj fel egy kepet mert nem hiszem hogy lenne rajtad valami izom is.
2/2 anonim válasza:
Attól függ mi a fontosabb számodra. Ha akarod szálkásíts, fogyj tovább, amíg el nem éred a számodra ideálisat, és utána fókuszálj a tömegelésre. Ha akarod csináld fordítva: tömegelés, és utána szálkásítás. Ahogy neked jobban tetszik, én mondjuk előbb tömegelnék a helyedben.
Kevés szhval így is tudsz súlyzós edzést tolni, mellette kardiózol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!