Ezek a tényezők mellett valaki segítene összeállítani egy étrendet?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, otthon ontestulyos edzést végzek és emellett bokszolok. az edzeseim után a legolcsóbb módon hogy tudnám bevinni a szükséges fehérje mennyiséget ? nem vagyunk túl gazdagok, nem nagyon tudunk minden nap csirkemellet, és más ilyesféle kaját enni, az esetek nagy részében hideg kaját tudok csak enni... box után meg olyan fel óra mire hazaerek, valamit ott enni kéne, csak az öltözőben nem nagyon tudok nekiallni enni, anyám meg hallani sem akar etrendkiegeszitokrol, pl proton shake, és egyebek, amikkel meg haladnek is valamire.... mit javasoltok, mit csinaljak? miket kéne ennem?2014. dec. 14. 22:35
1/6 anonim válasza:
Egyél meg napi tíz tojást pluszba!
3/6 A kérdező kommentje:
telefon autokorrekció..... proteint akartam írni
2014. dec. 14. 23:27
4/6 anonim válasza:
Hát ha csirkére nincs pénz akkor tápkiegre se lesz, mert fajsúlyosabban drágább.
Mondjuk ezt a szülőknek lehet mondani, legtöbbször a lustaság van a háttérben, nem az anyagiak.
Csirkemellre nincs pénz de a vákumcsomagolt szalámi hegyekben áll a hűtőben... Hát gratulálok. Üljünk le számolni, nem dehogy is, ő is tudja, hogy szar amit csinál és a végén még kiderülne.
Hát sajnállak, még két év és nyáron dolgozhatsz annyit, hogy tudj egész évben venni magadnak jó minőségű fehérjeforrást.
Ők meg rohadjanak bele a cukorbetegségbe meg a vákumcsomagolt szemétbe...
5/6 anonim válasza:
Itt a cikk a témában, de mint mondtam a szülők problémája nem az, hogy nem értik, hanem nem akarják érteni.
6/6 A kérdező kommentje:
ezt a bodybuilderes cikket már atolvastattam vele.... különösebben nem érdekli....
2014. dec. 15. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!